Lionel Messi weigerde zijn coach Mauricio Pochettino de hand te schudden na zijn vervanging.
Volledig scherm
Lionel Messi weigerde zijn coach Mauricio Pochettino de hand te schudden na zijn vervanging. © AFP
Paris Saint-Germain PSG
2
EINDE
1
Olympique Lyon LYO
 • 66' Goal Neymar
 • 90'+3' Goal Mauro Icardi
 • Lucas Paquetá Goal 54'

Messi sinds 2010 nog maar 17 keer gewisseld, maar in zijn eerste basisstek bij PSG tot zijn onvrede naar de kant

Ligue 1Na het gelijkspel in Brugge heeft Paris Saint-Germain de rug gerecht in de Franse competitie. PSG draaide een 0-1-achterstand tegen Olympique Lyon, waar Jason Denayer kapitein was, nog om in winst. Niets dan lachende gezichten zou je denken, maar Lionel Messi was ‘not amused’ toen hij bij zijn eerste basisplaats in de Ligue 1 een kwartier voor tijd naar de kant moest en er slechts een slappe handdruk vanaf kon bij Pochettino. Het was dan ook nog maar de 18de keer dat hij in de afgelopen 11 jaar werd vervangen. ‘Poch’ is een durver.

21 reacties

 • Tim Michiels

  1 maand geleden
  De "ster" spelers worden met de voeten terug op de grond gezet... je bent "maar" een voetballer hé... goden bestaan niet... doe normaal...
 • Jimmy Peeters

  1 maand geleden
  Messi, fantastische speler... maar dit is kinderlijk! Hij is van zen voetstuk af bij barcelona en daar zal hij aan moeten wennen...
 • Jos Vandermeulen

  1 maand geleden
  Tja, wat wil je... meer opperhoofden dan indianen.
 • Jonathan Monsaert

  1 maand geleden
  Het contrast tussen Messi en Cristiano kan niet groter zijn. Messi futloos in Frankrijk en CR7 on fire in een topcompetitie en in de Champions League. Vier doelpunten in drie matchen al en er werd hem gisteren zeker één zuivere strafschop ontzegd. Het debat om de allergrootste gaat verder. Voor mij is Cristiano de allergrootse als voetballer en als mens met gewoon een veel betere mentaliteit dan Messi.
 • André Van der Poorten

  1 maand geleden
  Als Ronaldo wordt vervangen is het voor een applausvervanging , nooit zomaar , ziedaar het verschil .
 1. Neymar reageert op beschuldigingen dat hij medewerkster van Nike dwong tot orale seks en weigerde mee te werken in onderzoek: “Onzinnige leugen”
  Buitenlands voetbal
  12

  Neymar reageert op beschuldi­gin­gen dat hij medewerk­ster van Nike dwong tot orale seks en weigerde mee te werken aan onderzoek: “Onzinnige leugen”

  Neymar heeft Nike van repliek gediend na het nieuws dat de beëindiging van het contract tussen het sportmerk en de Braziliaanse aanvaller vorig jaar te maken had met een aanklacht van seksuele intimidatie tegen de voetballer door een medewerkster. Hij zou bovendien geweigerd hebben mee te werken aan een intern onderzoek. “Een onzinnige leugen”, zo schrijft hij op zijn Instagram-account. “De waarheid zal zegevieren.”