Kylian Mbappé knipoogt op Instagram naar Real Madrid.
Volledig scherm
Kylian Mbappé knipoogt op Instagram naar Real Madrid. © Photo News/Instagram Kylian Mbappé

Mbappé knipoogt naar Real Madrid op Instagram, maar haalt bericht snel terug offline: “Verplaats je dromen naar binnenkort”

Ligue 1Veel duidelijker worden sollicitaties in de voetbalwereld allicht niet. Na het mislopen van zijn droomtransfer naar Real Madrid deelde Kylian Mbappé (22) gisteren op Instagram een foto van een vriend, vergezeld met het bijschrift: “Verplaats je dromen naar binnenkort.” “Real Madrid, here we go” in januari?

5 reacties

 • Paulus de Mos

  2 maanden geleden
  Precies Kamal en dat is dan ook de reden dat ze Mbappe liever voor niets laten weggaan aan het eind van het seizoen dan voor 180 miljoen nu , laten ze hem gaan dan maken ze een concurrent sterker Voor het geld hoeft die Arabier het allemaal niet te laten , die scheurt 180 miljoen van de rol af als hij wil Prijzen wil hij winnen om zijn olieborende vriendjes de ogen uit te steken en als dat een half miljard kost lekker belangrijk Volkssport nr 1 was het toch vroeger ?
 • Jean berg

  2 maanden geleden
  In juni is mabapé voor o euro van real
 • danny suenaert

  2 maanden geleden
  Waarom heeft hij vorige keer dan voor Psg gekozen ipv Real? Omdat Psg veel meer betaalde dan Real ja.
 • Kamal Bandan

  2 maanden geleden
  Raf ik denk niet dat grote spelers bij PSG gaan spelen om de franse titel binnen te halen. Het hele project is gebouwd op europees succes. De champions league winnen. En het is niet omdat je bij psg speelt je geen ambitie hebt.. het is voor jonge spelers de ideale leerschool om nadien de stap te zetten naar een grotere competitie.
 • Raf Leysen

  2 maanden geleden
  Als je een goede voetballer bent met ambitie speel je niet bij PSG. Een titel in La Liga of the Premier League heeft véél meer waarde dan een titel in ocharme Frankrijk
 1. Marseille-coach Jorge Sampaoli blikt terug op ontspoorde wedstrijd in Nice: “Ik wil niet dat kinderen die naar voetbal kijken zoiets te zien krijgen”
  Ligue 1

  Marseille-coach Jorge Sampaoli blikt terug op ontspoorde wedstrijd in Nice: “Ik wil niet dat kinderen die naar voetbal kijken zoiets te zien krijgen”

  Het tumult in de wedstrijd tussen Nice en Marseille van afgelopen zondag leverde hallucinante en hoogst onfraaie beelden op. Marseille-coach Jorge Sampaoli kwam op zijn persconferentie in aanloop naar de volgende competitiewedstrijd voor het eerst terug op de volledig ontspoorde partij. Daarin was hij scherp voor de tegenstander, verdedigde hij de eigen aanpak en bleek hij vooral aangeslagen te zijn door de gebeurtenissen: “Niemand verdedigde ons, we waren alleen.”