Maarten Breckx zat in het spoor van Philippe Clement op z'n eerste werkdag in Monaco: “Het bestuur is echt wel wild van hem”

Ligue 1Waasland-Beveren, Racing Genk, Club Brugge, AS Monaco. De trainerscarrière van Philippe Clement (47) verloopt bijzonder succesvol en voorspoedig. Vandaag werd hij voorgesteld in het Prinsdom en nadien leidde hij al zijn eerste training op het geweldige oefencomplex van Monaco. Onze man Maarten Breckx zat de hele dag in het spoor van Clement. “Hij was meteen heel aanwezig”, klinkt het in bovenstaande video.

34 reacties

 • stefan mortelmans

  4 maanden geleden
  topploeg bij Genk als hij trainer wordt, topploeg bij Brugge als hij daar aankomt zonder vertrekkers, nu moet hij een trainer vervangen die amper verloor en dan nog tegen PSG ? Clement is niet die toptrainer die van Monaco de nr 1 in Frankrijk gaat maken of ik zou mij hard moeten vergissen
 • Peter Berg

  4 maanden geleden
  Benieuwd waar hij volgend jaar aan de slag gaat. Paar nederlagen en het is byebye.
 • Peeters Francis

  4 maanden geleden
  En wat leren we vandaag over Clement zijn tweede werkdag ?.
 • willy staes

  4 maanden geleden
  @Dat hij dik gelijk heeft staat pal boven water , maar ik hoop alleen dat we niet dagelijks in de media dagelijks met Monaco opgeschept zitten .
 • André Christiaens

  4 maanden geleden
  Clement is niet ontslagen maar weg gekocht door Monaco bij Club Brugge. Was Vincent Kompany een top T2 geweest stond hij nu langs de lijn bij City, maar nu ocharme T1 zonder diploma bij het bescheiden Anderlecht en moet hij er nog zelf miljoenen in pompen om het te mogen zijn. Welke ploeg wilt Kompany, misschien Cercle Brugge.
 1. Scherven rapen in Parijs: waarom het ironisch is dat de PSG-supporters enkel Mbappé niet uitfloten
  Play
  PREMIUM
  Ligue 1

  Scherven rapen in Parijs: waarom het ironisch is dat de PS­G-supporters enkel Mbappé niet uitfloten

  Lionel Messi kreeg boegeroep. Coach Pochettino en Neymar werden zondagmiddag tegen Bordeaux het hardst uitgefloten, zijn voorzitter naar de uitgang gezongen. Boze ultra’s van PSG spaarden hun vedetten niet, vier dagen na de dreun in de Champions League. Eén sterspeler ontsnapte aan de volkswoede: Kylian Mbappé. Relaas van zeven maanden scherven rapen in Parijs: op zoek naar de ironie in het Parc des Princes.