Maarten Breckx zat in het spoor van Philippe Clement op z'n eerste werkdag in Monaco: “Het bestuur is echt wel wild van hem”

Ligue 1Waasland-Beveren, Racing Genk, Club Brugge, AS Monaco. De trainerscarrière van Philippe Clement (47) verloopt bijzonder succesvol en voorspoedig. Vandaag werd hij voorgesteld in het Prinsdom en nadien leidde hij al zijn eerste training op het geweldige oefencomplex van Monaco. Onze man Maarten Breckx zat de hele dag in het spoor van Clement. “Hij was meteen heel aanwezig”, klinkt het in bovenstaande video.

34 reacties

 • stefan mortelmans

  8 maanden geleden
  topploeg bij Genk als hij trainer wordt, topploeg bij Brugge als hij daar aankomt zonder vertrekkers, nu moet hij een trainer vervangen die amper verloor en dan nog tegen PSG ? Clement is niet die toptrainer die van Monaco de nr 1 in Frankrijk gaat maken of ik zou mij hard moeten vergissen
 • Peter Berg

  9 maanden geleden
  Benieuwd waar hij volgend jaar aan de slag gaat. Paar nederlagen en het is byebye.
 • Peeters Francis

  9 maanden geleden
  En wat leren we vandaag over Clement zijn tweede werkdag ?.
 • willy staes

  9 maanden geleden
  @Dat hij dik gelijk heeft staat pal boven water , maar ik hoop alleen dat we niet dagelijks in de media dagelijks met Monaco opgeschept zitten .
 • André Christiaens

  9 maanden geleden
  Clement is niet ontslagen maar weg gekocht door Monaco bij Club Brugge. Was Vincent Kompany een top T2 geweest stond hij nu langs de lijn bij City, maar nu ocharme T1 zonder diploma bij het bescheiden Anderlecht en moet hij er nog zelf miljoenen in pompen om het te mogen zijn. Welke ploeg wilt Kompany, misschien Cercle Brugge.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.