Kylian Mbappé verlengt tot 2025 bij PSG, maar heeft ook boodschap voor Real Madrid: “Ben hun eerste supporter in CL-finale”

Hij blijft. Na een enorme flirt met Real Madrid kiest Kylian Mbappé (23) dan toch voor een verlengd verblijf bij Paris Saint-Germain, tot 2025. “Ik ben ervan overtuigd dat ik hier kan blijven groeien”, duidt Mbappé zijn beslissing. LaLiga stelt zich intussen vragen bij de financiële verliezen van PSG en dient een klacht in bij de UEFA. 

29 reacties

 • Anthony Peeters

  3 maanden geleden
  Hij kiest duidelijk voor het grote geld in plaats van sportieve prestaties! Hij blijft liever tegen Janneke en Mieke spelen in Frankrijk en dan misschien even in top vorm zijn in de champions league! Ook schandalig dat zo een ploeg met heel grote verliezen zo een contact mag maken waardoor ze nog meer verlies gaan maken!
 • Marcel Willems

  3 maanden geleden
  Hoe simpel van geest kan men zijn om zulke grote bedragen normaal te http://vinden.Is allang geen arme straatjongen meer.Natuurlijk is onbegrijpelijk dat de club die zoveel schuleden heeft dir durft te betalen..Geen enkele sporter is beter dan de vele ook hard werkende mensen..Mogen goed verdienen maar dat ze dan ook navenant belastingen betalen
 • Rene Dildick

  3 maanden geleden
  Dat er een riant loon staat tegenover zijn prestaties is logisch, maar 4,7 miljoen euro per maand is toch niet meer in proportie. Andere sporters die er ook veel moeten voor trainen, verdienen een gans pak minder. En dan nog van PSG die ook een schuldenlast meedraagt. Niet te verklaren. Nu als er een zot is die dit alles wilt betalen, zou ik het ook aannemen, maar dan toch ergens de minder bedeelden van onze aardbol laten mee profiteren.
 • diego gonzalez

  3 maanden geleden
  Financial fair play voor iedereen behalve PSG.
 • Berten Van Damme

  3 maanden geleden
  Het is hem gegund. Hij loopt er ook heel hard voor. ;) Het is een goede zaak dat op deze manier het grote geld van de rijke Aziaten toch terug stroomt naar de simpele straatjongen of dus de Europese economie. Dat sommigen daar zo jaloers op kunnen reageren is triest.
 1. “Mijn reactie was te macho”: Wanda Nara slaat mea culpa, maar ook PSG heeft het nu wel gehad met Icardi
  Ligue 1
  1

  “Mijn reactie was te macho”: Wanda Nara slaat mea culpa, maar ook PSG heeft het nu wel gehad met Icardi

  PSG, de club waar het nooit rustig is. Een trainer die velen al bij Manchester United zien, de beste speler die straks naar Real zou gaan, de absolute ster die er moeilijk aardt - zelfs het vrouwenteam weet Pochettino, Mbappé of Messi in de schaduw te zetten, zie het verkwikkende verhaal rond de vermeende aanval van Hamraoui op ploegmaat Diallo. En dan is er nog de constante stroom aan verhalen rond de explosieve relatie tussen spits Mauro Icardi (28) en zijn vrouw annex makelaar, Wanda Nara (34). Inmiddels weer samen nadat ze vorige maand nog (even) uit elkaar waren. In Parijs zijn ze de spits, die door de crisis enkele matchen miste, stilaan liever kwijt dan rijk.
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.
 1. De klim van Clement: Monaco van nummer 8 naar de tweede plaats na 27 op 27
  Ligue 1
  9

  De klim van Clement: Monaco van nummer 8 naar de tweede plaats na 27 op 27

  Objectief bijna binnen. Philippe Clement heeft AS Monaco naar een voorlopige tweede plaats in de Ligue 1 gegidst. Mooie klim, nog straffere reeks. Geen ploeg in de Ligue 1 doet beter dan AS Monaco met 39 punten. De Monegasken wonnen negen matchen op rij en zijn opgeklommen van plaats 8 naar die ene plek, achter de ongenaakbare kampioen PSG. Monaco haalde zaterdag tegen Brest een 0-2-achterstand op (4-2-winst).
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.