Kylian Mbappé verlengt tot 2025 bij PSG, maar heeft ook boodschap voor Real Madrid: “Ben hun eerste supporter in CL-finale”

Hij blijft. Na een enorme flirt met Real Madrid kiest Kylian Mbappé (23) dan toch voor een verlengd verblijf bij Paris Saint-Germain, tot 2025. “Ik ben ervan overtuigd dat ik hier kan blijven groeien”, duidt Mbappé zijn beslissing. LaLiga stelt zich intussen vragen bij de financiële verliezen van PSG en dient een klacht in bij de UEFA. 

29 reacties

 • Anthony Peeters

  1 maand geleden
  Hij kiest duidelijk voor het grote geld in plaats van sportieve prestaties! Hij blijft liever tegen Janneke en Mieke spelen in Frankrijk en dan misschien even in top vorm zijn in de champions league! Ook schandalig dat zo een ploeg met heel grote verliezen zo een contact mag maken waardoor ze nog meer verlies gaan maken!
 • Marcel Willems

  1 maand geleden
  Hoe simpel van geest kan men zijn om zulke grote bedragen normaal te http://vinden.Is allang geen arme straatjongen meer.Natuurlijk is onbegrijpelijk dat de club die zoveel schuleden heeft dir durft te betalen..Geen enkele sporter is beter dan de vele ook hard werkende mensen..Mogen goed verdienen maar dat ze dan ook navenant belastingen betalen
 • Rene Dildick

  1 maand geleden
  Dat er een riant loon staat tegenover zijn prestaties is logisch, maar 4,7 miljoen euro per maand is toch niet meer in proportie. Andere sporters die er ook veel moeten voor trainen, verdienen een gans pak minder. En dan nog van PSG die ook een schuldenlast meedraagt. Niet te verklaren. Nu als er een zot is die dit alles wilt betalen, zou ik het ook aannemen, maar dan toch ergens de minder bedeelden van onze aardbol laten mee profiteren.
 • diego gonzalez

  1 maand geleden
  Financial fair play voor iedereen behalve PSG.
 • Berten Van Damme

  1 maand geleden
  Het is hem gegund. Hij loopt er ook heel hard voor. ;) Het is een goede zaak dat op deze manier het grote geld van de rijke Aziaten toch terug stroomt naar de simpele straatjongen of dus de Europese economie. Dat sommigen daar zo jaloers op kunnen reageren is triest.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.