AFP
Volledig scherm
© AFP

Intriest ongeluk in Lorient: greenkeeper (38) overlijdt nadat hij terreinverwarmer op zich krijgt

Ligue 1Drama in Lorient. Na de match in de Ligue 1 tegen Rennes  is in het Stade du Moustoir een terreinverzorger om het leven gekomen nadat hij een verwarmingsinstallatie op zich kreeg. 

2 reacties

 • BERTHA BRAMS

  2 jaar geleden
  willem doe eens normaal jongen
 • willem coopman

  2 jaar geleden
  Terreinverwarming? Wanneer gaat deze waanzin eens stoppen? In een tijd waar iedereen het heeft over het milieu, corona, vliegen, reizen en noem maar op, mogen de superrijken gewoon verder energie verkwisten met veldverlichting en -verwarming, vliegen van de ene match naar de andere en er maar op los knuffelen...maar dit moet gezwegen worden door de media. Arrogantie in de tiende macht!
 1. Lyon-fan die glazen flesje op hoofd Payet gooit, krijgt even later zelf een klap van collega-supporter
  Play
  Ligue 1
  3

  Lyon-fan die glazen flesje op hoofd Payet gooit, krijgt even later zelf een klap van collega-supporter

  Een beeld dat gretig de ronde doet op de sociale media. De ‘supporter’ die zondagavond een glazen flesje gooide tegen het hoofd van Dimitri Payet, waardoor de match Lyon-Marseille al na 4 minuten gestaakt werd, kreeg tijdens het oponthoud erna een klap van een collega-fan. Het parket besliste maandagavond de aanhouding van de man van 32 te verlengen, vandaag verschijnt hij voor de correctionele rechtbank in Lyon wegens gewapend geweld.