Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Het plan achter de transfer van Lionel Messi, nieuwste attractie van ‘Paris Saint-Galaxie’: “Hij betaalt zichzelf terug”

Ligue 1Parijs rijmt met fashion. Met stijl. Met glamour. Een club die meer dan een voetbalclub wil zijn, pronkt straks met drie van ‘s werelds grootste namen en sponsormagneten. Met Lionel Messi mikt PSG op sportieve glorie, maar ‘Paris-Saint-Galaxie’ heeft ook Hollywoodambities. Wij leggen u de grootse strategie achter de sterrenclub uit. Een berekende gok van meer dan 50 miljoen euro per contractjaar. 

28 reacties

 • Gerry Cle

  1 jaar geleden
  Ik raad iedereen aan om eerst op te zoeken waarom Messi Barcelona moest verlaten alvorens te reageren.
 • Johan hendrickx

  1 jaar geleden
  Rekenen is ook niet de sterkste kant van diene sjeik.. hoe kan Messi nu ooit opbrengen wat 'm gaat kosten, alles inbegrepen?
 • Michel vandewiele

  1 jaar geleden
  Wanneer gaat men eens beseffen dat dit de ondergang van het voetbal als SPORT wordt, er wordt niet meer over de sport gesproken, enkel over geld. Dus voortaan geen voetbaluitslagen meer publiceren, enkel nog de beursnoteringen.
 • dirk claeys

  1 jaar geleden
  Als de FIFA en UEFA geen maatregelen treft , en een Europese licentie verplicht gaan er nog veel clubs in geldproblemen komen!
 • Edwin Devos

  1 jaar geleden
  Hendrik Hollemaert, het is de club die het financieel niet meer kan opbrengen hem te laten blijven.