'Kalm jongens, de buit is binnen', lijkt Philippe Clement hier wel te zeggen. De buit was toen al binnen, Monaco haalde het met 4-0 van Clermont.
Volledig scherm
'Kalm jongens, de buit is binnen', lijkt Philippe Clement hier wel te zeggen. De buit was toen al binnen, Monaco haalde het met 4-0 van Clermont. © EPA

Gouden ingreep Philippe Clement bezorgt Monaco klinkende 4-0-zege tegen Clermont

BUITENLANDS VOETBALNadat hij debuteerde met een 0-0 tegen Nantes, heeft Philippe Clement nu ook zijn eerste zege behaald met Monaco. Met dank aan een tactische meesterzet halfweg haalden de Monegasken het overtuigend met 4-0 van Clermont. Voor Monaco meteen een evenaring van hun grootste zege dit seizoen. Ze springen naar een gedeelde vijfde plaats.

18 reacties

 • Gorissen Marcel

  4 maanden geleden
  Winnen tegen Janneke en Mieke en hij word weer de hemel in geprezen. Zal er niet lang blijven. Volgend seizoen bij cerkle.
 • Gert Reynders

  4 maanden geleden
  Ik dacht even: Clement is weg uit België, nu stopt het bewieroken, maar nee hoor.
 • Gaston Foubert

  4 maanden geleden
  Nu gaan we dus elke week een verslag van de Franse competitie krijgen, gratis.
 • Franky Malfliet

  4 maanden geleden
  Goed voor Clement maar de weg is nog lang tegen een mindere tegenstander afwachten het resultaat van goed of niet telt op het einde van de competitie
 • Anthony Peeters

  4 maanden geleden
  Ja mannekes Franse competitie stelt ook bijna niks voor he! Daar is 1 ploeg van topniveau en daar onder staan 2-3 ploegen achter van het niveau Anderlecht-club Brugge! Al de rest stelt niks voor!
 1. “Mijn reactie was te macho”: Wanda Nara slaat mea culpa, maar ook PSG heeft het nu wel gehad met Icardi
  Ligue 1
  1

  “Mijn reactie was te macho”: Wanda Nara slaat mea culpa, maar ook PSG heeft het nu wel gehad met Icardi

  PSG, de club waar het nooit rustig is. Een trainer die velen al bij Manchester United zien, de beste speler die straks naar Real zou gaan, de absolute ster die er moeilijk aardt - zelfs het vrouwenteam weet Pochettino, Mbappé of Messi in de schaduw te zetten, zie het verkwikkende verhaal rond de vermeende aanval van Hamraoui op ploegmaat Diallo. En dan is er nog de constante stroom aan verhalen rond de explosieve relatie tussen spits Mauro Icardi (28) en zijn vrouw annex makelaar, Wanda Nara (34). Inmiddels weer samen nadat ze vorige maand nog (even) uit elkaar waren. In Parijs zijn ze de spits, die door de crisis enkele matchen miste, stilaan liever kwijt dan rijk.