photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Falcao alwéér de grote man in ruime zege Monaco (zo ziet ook bankzitter Tielemans)

11 goals in zeven matchen. Dankzij Radamel Falcao is het vertrek van Kylian Mbappé een stuk minder pijnlijk dan verwacht. De 31-jarige Colombiaan is furieus aan het seizoen begonnen en had ook vanavond een stevig aandeel in de zege van zijn team. Monaco won met 0-4 in Lille, 'El Tigre' deed de netten twee keer trillen.

  1. Patrice Evra doet boekje over Franse nationale ploeg open na uitspraak bondsvoorzitter: “Als een zwarte scoort, juicht iedereen”
    Play
    Voetbal

    Patrice Evra doet boekje over Franse nationale ploeg open na uitspraak bondsvoor­zit­ter: “Als een zwarte scoort, juicht iedereen”

    “Racisme in de sport, en zeker in het voetbal, bestaat niet. Of toch zo goed als niet. Het bewijs: als een zwarte scoort, juicht iedereen.” Dixit de Franse bondsvoorzitter Noël Le Graët, als reactie op het incident in de recent ontspoorde PSG - Marseille. Woorden die bij Patrice Evra (39), gewezen Frans international, kwaad bloed zetten. Hij sleurt er ineens de vroegere gedragscode bij de Franse nationale ploeg door.