.
Volledig scherm
. © Rv

“FAKE”: Mbappé reageert op geruchten als zou hij Neymar, Pochettino en twaalf anderen weg willen bij PSG

Ligue 1Hij had er duidelijk even genoeg van. Toen Kylian Mbappé gisteravond een nieuwsbericht zag opdoemen als zou hij veertien man buiten willen bij PSG, deed hij die geruchten op Twitter zelf af als quatsch.

1 reactie

 • jurgen vergaelen

  2 maanden geleden
  Volgens mij heeft onze Mbappie niet veel te willen of te denken. Eerst een beetje meer tegen dat balletje stampen en dan pas in de conversatie komen.
 1. Mama Mbappé relativeert miljonairsstatus van zoon: “Kylian is geen verkwister. We blijven kip eten met de familie in het appartementje van oma”
  5

  Mama Mbappé relati­veert miljonairs­sta­tus van zoon: “Kylian is geen verkwister. We blijven kip eten met de familie in het apparte­ment­je van oma”

  Met een salaris van circa 2 miljoen euro bruto per maand bij PSG is Kylian Mbappé (22) een van de bestbetaalde voetballers ter wereld. Maar Mbappé - vanavond tegenstander van de Rode Duivels - heeft nooit voor het geld gevoetbald, zo verklapte zijn mama Fayza Lamari aan de lezers van de Franse krant Le Parisien: “We blijven kip eten met tien mensen in het appartementje van oma.”
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 3. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.