Messi maakte misbaar bij zijn wissel.
Volledig scherm
PREMIUM
Messi maakte misbaar bij zijn wissel. © AFP

Een trainer die risico’s schuwt en onpopulair dúrft te zijn: waarom Pochettino ontevreden Messi wisselde

Ligue 1Het onbegrip in de ogen. Lionel Andrés Messi is niet de speler die je zomaar vervangt, maar Mauricio Pochettino durfde het wél aan. Een trainer zonder scrupules duwde zijn sterspeler zondag even uit zijn comfortzone. Beschouwingen bij een ‘misverstand’. 

6 reacties

 • Bart Dekort

  1 maand geleden
  Daar in het Midden-Oosten is er ene heel boos geworden, want het meest blinkende poppetje van zijn circus werd vervangen. In een wereld vol opportunisten is het vaak niet de beste keuze om de beste keuze te maken. Wel zal de trainer meer respect van de andere spelers hebben bekomen, want die willen winnen, met Messi als het kan, zonder als het moet.
 • Paul van de velde

  1 maand geleden
  Ze wonnen en dat is het belangrijkste.
 • Mustapha Aitabi

  1 maand geleden
  Oei, hij zal nu wel snel weten hoe laat dat het is. Messi heeft hier voor het zeggen.
 • Yves François

  1 maand geleden
  Pochettino zijn contract ligt al klaar bij de Spurs!
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Vrees dat die coach binnenkort zijn valies mag nemen ...🙄...!
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Neymar reageert op beschuldigingen dat hij medewerkster van Nike dwong tot orale seks en weigerde mee te werken in onderzoek: “Onzinnige leugen”
  Buitenlands voetbal
  12

  Neymar reageert op beschuldi­gin­gen dat hij medewerk­ster van Nike dwong tot orale seks en weigerde mee te werken aan onderzoek: “Onzinnige leugen”

  Neymar heeft Nike van repliek gediend na het nieuws dat de beëindiging van het contract tussen het sportmerk en de Braziliaanse aanvaller vorig jaar te maken had met een aanklacht van seksuele intimidatie tegen de voetballer door een medewerkster. Hij zou bovendien geweigerd hebben mee te werken aan een intern onderzoek. “Een onzinnige leugen”, zo schrijft hij op zijn Instagram-account. “De waarheid zal zegevieren.”