Photo News
Volledig scherm
© Photo News

De klim van Clement: Monaco van nummer 8 naar de tweede plaats na 27 op 27

Ligue 1Objectief bijna binnen. Philippe Clement heeft AS Monaco naar een voorlopige tweede plaats in de Ligue 1 gegidst. Mooie klim, nog straffere reeks. Geen ploeg in de Ligue 1 doet beter dan AS Monaco met 39 punten. De Monegasken wonnen negen matchen op rij en zijn opgeklommen van plaats 8 naar die ene plek, achter de ongenaakbare kampioen PSG. Monaco haalde zaterdag tegen Brest een 0-2-achterstand op (4-2-winst).

9 reacties

 • roger reniers

  1 maand geleden
  Net op tijd vertrokken bij Brugge ! Was enkel nog verspilling van tijd geweest !
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  CL had al zeker kunnen zijn, maar is het nog lang niet. Verliezen op de laatste speeldag, zeker niet denkbeeldig bij de nummer 7, Lens, en het is wellicht allemaal voorbij. Mits winst van Marseille afgelopen weekend tegen Rennes stond Monaco niet tweede maar slechts derde. Nochtans waren ze dan wel al zeker geweest van de CL. Nu is Rennes zeker nog niet uitgeteld.
 • Leon Mertens

  2 maanden geleden
  Fijne man had met Brugge zeker kampioen met de nieuwe aan kopen.
 • Daniel Horemans

  2 maanden geleden
  Doe zo verder! Job well done!
 • Alex Pauwels

  2 maanden geleden
  awel daar ben ik nu is fier op se good job
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.