Dior/Pexels
Volledig scherm
© Dior/Pexels

Zou jij met deze peperdure tuinset van Dior je onkruid durven wieden?

In de aarde wroeten, een moestuin onderhouden én van de frisse buitenlucht genieten: tuinieren is nog nooit zo hip geweest als nu. En dat hebben ze op het hoofdkwartier van Dior goed begrepen. Het Franse luxemerk verkoopt een bijzondere tuinset — maar wie in stijl zijn handen vuil wil maken, betaalt wel een erg flinke duit.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. 16.000 euro voor het hele interieur: zo verbouwde Julie het busje waarmee ze op reis gaat. “Ik mis alleen een bad”
  PREMIUM

  16.000 euro voor het hele interieur: zo verbouwde Julie het busje waarmee ze op reis gaat. “Ik mis alleen een bad”

  “Ik parkeer mijn ‘hotelkamertje’ in de stad en hoef niet in te pakken of uit te checken.” Vlamingen trekken massaal naar het buitenland in omgebouwde busjes. ‘Vanlife’ heet dat, zelfs ex-K3 Josje Huisman is eraan verslingerd. Onderneemster en interieurfanaat Julie Motoi (33) richtte voor zichzelf een compact busje in dat ook voor citytrips kan dienen. Ze deelt details over het bouwproces en haar tips en budget. “Het was echt puzzelen met de ruimte.”
 3. Van hangmathanger tot trotse tuinier: studie onthult 5 types tuiniers. Welke ben jij?

  Van hangmathan­ger tot trotse tuinier: studie onthult 5 types tuiniers. Welke ben jij?

  Of je nu graag vrienden uitnodigt voor een tuinfeestje of wil dat de buurvrouw even een complimentje strooit over jouw prachtige bloemenweide: de Vlaming wil erkenning voor zijn grasperk. Meer dan ooit. Een studie aan de HOGENT heeft zelfs aangetoond dat er niet één type tuinier bestaat, maar vijf. En allemaal hebben ze natuurlijk een ding gemeen: hun tuin. Al is die voor de een wel heiliger dan voor de ander. Welk type ben jij?