Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Zo word je een razend populaire influencer op 24 uur tijd en met een paar euro

Je kent ze wel, mensen op sociale media met tienduizenden likes en reacties, die elke week op een andere exotische locatie lijken door te brengen en zelden twee keer hetzelfde kledingstuk aantrekken. Een onbereikbare droom? Allesbehalve. Mediakix deed de test en ontdekte dat het je niet meer kost dan een paar tientjes en een nachtje tijd.

 1. Fat shaming ten top: "Maakt Rihanna van dik zijn de nieuwste modetrend?"

  Fat shaming ten top: "Maakt Rihanna van dik zijn de nieuwste modetrend?"

  Een artikel op de Amerikaanse site 'Barstool Sports' heeft heel wat ophef veroorzaakt. Auteur Chris Pags heeft het over het lichaam van zangeres Rihanna, dat hij omschrijft als "zorgwekkend dik", als een "slecht voorbeeld voor andere vrouwen" en hij geeft ook nog mee dat RiRi eruitziet alsof ze een sumoworstelaarskostuum draagt. Van fat shaming gesproken en dan hebben we het nog niet gehad over de talloze sites die zich afvragen of Rihanna zwanger is.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.