Eva op haar lievelingsplek: de geitenboerderij in het Amsterdamse Bos.
Volledig scherm
Eva op haar lievelingsplek: de geitenboerderij in het Amsterdamse Bos. © Rebecca Fertinel

Zo spendeert actrice Eva Van der Gucht haar weekends in Amsterdam. “Koste wat kost trekken we naar de geitenboerderij”

Actrice Eva Van der Gucht (45), die vanaf morgen te zien is in het derde seizoen van ‘Mijn Beste Slechtste Vriendin’, houdt van de gezellige drukte in de stad Amsterdam. Zeker sinds het recente overlijden van haar mama beleeft ze elk weekend daar met meer intensiteit en dankbaarheid. “Stel de dingen niet uit. Je krijgt het in tienvoud terug.”

 1. Gitarist Mauro Pawlowski en zijn favoriete vrouwelijke gabber-dj’s. “Elke feestplek moet realistisch zijn: drugs bestaan”

  Gitarist Mauro Pawlowski en zijn favoriete vrouwelij­ke gab­ber-dj’s. “Elke feestplek moet realis­tisch zijn: drugs bestaan”

  DEUS-gitarist Mauro Pawlowski (51) is in vele muziekstijlen thuis. Zelfs in het gabbermilieu, waar hij als een blok voor viel, inclusief de dansstijl. In dat weer hippe wereldje maken dj Ariana Van Tongerloo (22) en grafisch ontwerpster Marieke Janssens (22) deel uit van het vrouwelijke dj-collectief ‘Burenhinder’. “Mannelijke dj’s spelen naar mijn gevoel ‘op veilig’.”
 2. PayPal verliest vandaag een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest vandaag een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt vanaf vandaag met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 3. “Vroeger was ik streberig, tot ik een paar keer minder platen verkocht.” Helmut Lotti vertelt hoe hij rust vond
  PREMIUM

  “Vroeger was ik streberig, tot ik een paar keer minder platen verkocht.” Helmut Lotti vertelt hoe hij rust vond

  Hij is een makkelijk man, zegt hij zelf. Het weekend van zanger Helmut Lotti (52) is dan ook heel simpel: vrienden die langskomen in zijn geliefde Ardennen en een gezonde dosis beweging met zijn hond Gerrit. Tussen het groen is de enige plek waar hij nog rust kan vinden. Of op een podium, waar hij binnenkort weer veel zal vertoeven. “Ik ben mijn job de laatste jaren wel gaan relativeren.”