Kamerplanten hebben nu te lijden onder het koude weer en de verwarming in huis.
Volledig scherm
PREMIUM
Kamerplanten hebben nu te lijden onder het koude weer en de verwarming in huis. © rv

Zo houd je je kamerplanten ook in de winter mooi en gezond

Er breekt een lastige periode aan voor je kamerplanten. De dagen zijn donkerder, de lucht in huis wordt droger en de verwarming draait op volle toeren. Zo voorkom je uitdroging, en houd je plantenbeestjes onder controle. Andere tips voor onderhoud van tuin en planten lees je in ons dossier.

0 reacties

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. De assen of een haartje van een geliefde rond je hals? Steeds meer mensen halen troost uit een rouwjuweel

  De assen of een haartje van een geliefde rond je hals? Steeds meer mensen halen troost uit een rouwjuweel

  In de realityserie ‘The Kardashians’ maakte Kris Jenner (66) onlangs een opvallende opmerking. De mater familias wil dat haar kinderen haar assen bij zich dragen, als ze ooit komt te overlijden. Op het eerste gezicht klinkt dat misschien een beetje luguber, maar er is steeds meer vraag naar zulke rouwjuwelen. “Wanneer we iemand dierbaar verliezen, willen we hen dicht bij ons dragen en liefst op een discrete manier.”
 1. HOROSCOOP. Plotse kosten voor Stier en spannende date voor Kreeft: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Plotse kosten voor Stier en spannende date voor Kreeft: astrologe Esther voorspelt je week

  Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Liefdesplaneet Venus en communicatieplaneet Mercurius liggen dwars: slecht nieuws voor je relatie, Leeuw.”
 2. Naomi Watts lanceert lijn met producten voor de menopauze: “Iedereen ervaart het anders. Ik voelde me alleen”

  Naomi Watts lanceert lijn met producten voor de menopauze: “Iedereen ervaart het anders. Ik voelde me alleen”

  Naomi Watts (54) zet een knap staaltje acteerwerk neer in de Netflix-hit ‘The Watcher’, maar de actrice heeft duidelijk nog grotere aspiraties. Ze lanceerde een lijn met verzorgingsproducten genaamd Stripes, specifiek voor vrouwen in de menopauze. Ik hoor je al denken: wéér een celebrity met een eigen beautymerk. Maar eerlijk? De intenties achter Stripes lijken oprecht, zeker omdat Watts zelf vroegtijdig in de overgang belandde. “Niemand heeft het over de menopauze op een leuke, sexy of positieve manier.”