rv/nina.be
Volledig scherm
© rv/nina.be

ZIEN: dit zijn de mooiste agenda's voor 2019

Hou jij ook vast aan een mooie oldskool papieren agenda in plaats van eentje in je iPhone? Wij zochten alvast de mooiste exemplaren voor je uit!

0 reacties

 1. Loopband of hometrainer kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie
  HLN Shop

  Loopband of hometrai­ner kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie

  Zin om te sporten, maar schrikt het koude, vaak natte herfstweer je af? Zie je een abonnement voor de fitness ook niet meteen zitten? Dan is de aankoop van een fitnesstoestel voor thuis mogelijk iets voor je. Een hele thuisfitness installeren is financieel en praktisch vaak niet doenbaar. Wil je je daarom beperken tot één toestel, maar weet je niet precies het welke? HLN Shop zet de voor- en nadelen van de twee populairste toestellen, de hometrainer en de loopband, op een rij.
 2. Een cool en knus kot zonder het grote kostenplaatje? 3 experts geven tips. “Dit item is een absolute must”

  Een cool en knus kot zonder het grote kosten­plaat­je? 3 experts geven tips. “Dit item is een absolute must”

  Binnen een maand start het academiejaar voor de Vlaamse studenten en bruisen de kotgebouwen opnieuw van leven. Hoog tijd dus om jouw kot in te richten en vooral: er een gezellige plek van te maken. Twee interieurexperten en een trend- en colorwatcher leggen uit hoe je eraan begint en vooral hoe je er ook (betaalbaar) in slaagt. “De basisindeling van een kot is niet altijd juist. Denk dus gerust eens out of the box.”