rv/nina.be
Volledig scherm
© rv/nina.be

ZIEN: dit zijn de mooiste agenda's voor 2019

Hou jij ook vast aan een mooie oldskool papieren agenda in plaats van eentje in je iPhone? Wij zochten alvast de mooiste exemplaren voor je uit!

0 reacties

  1. HOROSCOOP. Carrièresucces voor Ram en ruzie voor Schorpioen: astrologe Esther voorspelt je week

    HOROSCOOP. Carrière­suc­ces voor Ram en ruzie voor Schorpioen: astrologe Esther voorspelt je week

    Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of in de liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Omdat planeet Pluto dwarsligt, heb je niet veel zin in diepgang, Weegschaal. Een onenightstand vind je meer dan voldoende.”
  2. Dj's Jolien Roets en Lady S over ongewenst gedrag op de dansvloer: “Ik drink alleen uit ongeopende flesjes water”

    Dj's Jolien Roets en Lady S over ongewenst gedrag op de dansvloer: “Ik drink alleen uit ongeopende flesjes water”

    Een festival is zorgeloos genieten. Of dat zou het toch moeten zijn. Sinds de coronacrisis lijken mensen meer ontremd en is grensoverschrijdend gedrag een groter probleem dan ooit. Dj’s Jolien Roets en Lady S spreken over hun eigen ervaringen, en wat er volgens hen dringend moet veranderen zodat elke festivalganger zich vrij en veilig voelt. “Heel even heb ik me achter de dj-booth gezet en gehuild, maar toen moest ik me vermannen. Ik had nog anderhalf uur te draaien.”