Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Waarom je het gras mag laten groeien en je tuin beter laat verwilderen

Als de lente in het land is, halen mensen allerlei zaken vanonder het stof. Denk aan de parasol, barbecue en grasmaaier. Al laat je het laatste in dat rijtje beter staan. Verschillende experts geven Sam Gooris immers gelijk: je laat het gras beter groeien. 

5 reacties

 • Kurt Winkelmans

  4 jaar geleden
  Verbeter de wereld, begin bij jezelf.
 • Marc Therry

  4 jaar geleden
  Ik word gek van chaos op gelijk welk vlak mag het? Voor mij n strakke tuin dus.
 • Paul Verbeeck

  4 jaar geleden
  Langer gras, meer kans op teken en bij buitenspelende kinderen hen je liever minder kans op teken. Ook voor mezelf trouwens.
 • Sabine Van de Kerkhove

  4 jaar geleden
  Wat het probleem is, niet het milieu, maar luiaards die geen mooie tuin meer willen. Maar ze zouden wel de propere tuin willen gebruiken om erin te barbecuen of te gebruiken, ze willen wel propere stadsparken om erin te wandelen,....., maar zelf geen poot willen uitsteken om te onderhouden. Als ze zo verder doen is vlaanderen een overwoekerde wildernis. En dat is dan wel mooi. Prutsers eerste klas, nie meer, nie minder, punt. .
 • Ludo Wouters

  4 jaar geleden
  Ofwel heb je een tuin vol brandnetels ofwel een tuin vol paardenbloemen. Een tuin zoals op de foto kun je op je buik schrijven.
 1. Trend op sociale media: de-influencing: “Koop deze producten niét, ze zijn je geld niet waard”

  Trend op sociale media: de-influen­cing: “Koop deze producten niét, ze zijn je geld niet waard”

  Vandaag de dag zijn het niet meer reclamespotjes, maar influencers die met de scepter zwaaien. Ze bepalen wat we dragen, smeren, eten. Kortom: waar stervelingen hun geld aan uitgeven. Maar op sociale media ontstaat nu een tegenbeweging van ‘de-influencers’ die juist het tegenovergestelde doen. Hun nobele doel: de (financieel) kwetsbare consument beschermen. “Mooie verpakking of niet, het is nog steeds rotzooi.”