Thomas Geuens / Global Wizards
Volledig scherm
© Thomas Geuens / Global Wizards

Van onthaasten in een tiny house of 24 uur livemuziek: 5 tips voor een heerlijk weekend

NINADe zon wint het van de donkere wolken en het weekend staat in de startblokken. Reden genoeg om gelukkig te zijn. Met de volgende tips slaag je erin om dat heerlijke gevoel nog wat langer vast te houden. Onthaast in een cosy tiny house in de Gentse natuur, warm je stem op met de heuse muziekmarathon 24 UUR LIVE of kruip gezellig op de bank met een royale romcom. Meer moet dat niet zijn, toch? 

 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. Gefascineerd door je horoscoop? Zo lees je die correct. “Niet alle Rammen komen ineens de liefde van hun leven tegen”

  Gefasci­neerd door je horoscoop? Zo lees je die correct. “Niet alle Rammen komen ineens de liefde van hun leven tegen”

  Astrologe Esther van Heerebeek (46) schrijft elke week mee aan de vernieuwde horoscoop van NINA. Met vijfentwintig jaar ervaring op de teller zag zij de reputatie van astrologie evolueren van zweverig naar cool. Ze legt uit hoe je de wekelijkse horoscoop moet interpreteren. “Vroeger kreeg ik vooral vijftigplussers over de vloer, nu zie ik ook regelmatig twintigers passeren die meer over zichzelf willen weten.”