Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Van de Grand Canyon van België tot het futuristische wijnbergeiland in Luxemburg. Deze 3 natuurparken zijn echt het ontdekken waard

Het herfstseizoen is volop aan de gang. Wandelschoenen worden aangetrokken, bospaden worden overrompeld en de warme choco’s vliegen over de toog. De herfst is dan ook het ideale moment om te genieten van de natuurpracht in onze omgeving. En die is er genoeg. Dat bewijzen volgende drie natuurparken in België, Duitsland en Luxemburg. Nu is het aan jou om ze te ontdekken!

 1. “Mensen denken dat ik zonder drank of drugs geen nachtje kan doordoen.” 10 stoute vragen aan dj Hakim Chatar
  PREMIUM

  “Mensen denken dat ik zonder drank of drugs geen nachtje kan doordoen.” 10 stoute vragen aan dj Hakim Chatar

  Dj en presentator Hakim Chatar (32) lanceerde zijn eigen VTM GO-programma ‘Sneak Peek’. Daarin gaat hij op visite bij bekend Vlaanderen om het over sneakers te hebben. Op onze beurt spraken wij met hem over zijn Spaanse vakantielief, drugs en het vaderschap. Hakim zelf huilt nooit, tenzij hij 1.000 euro moet neertellen voor postzegels. “Het lijkt soms alsof ik een emotieloze zak ben.”
 2. “Je zet al je spieren aan het werk.” Sportarts legt uit uit waarom rolschaatsen de perfecte work-out is, professional Stephanie deelt haar handigste trucjes
  PREMIUM

  “Je zet al je spieren aan het werk.” Sportarts legt uit uit waarom rolschaat­sen de perfecte work-out is, professio­nal Stephanie deelt haar handigste trucjes

  Het loopt op wieltjes voor de rolschaatscommunity. Door corona hebben velen de sport weer herontdekt. Of de hype zal blijven? Professioneel rolschaatser Stephanie Van Wetering hoopt alvast van wel. Ze legt uit hoe je de basistechnieken gemakkelijk onder de knie krijgt en welk materiaal je zeker moet aanschaffen. Sportarts Luc Buyse licht toe hoe je je naar een sixpack schaatst (“Je zet al je spieren aan het werk”) en wat het geheim is achter de perfecte techniek. En wil je je, net als de cool kids op Instagram, wagen aan het populaire ‘jamskaten’? Zo doe je de ‘crabwalk’ en ‘de hez’.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. HOROSCOOP. Onverwacht geflirt voor Tweelingen en een geldboost voor Ram: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Onverwacht geflirt voor Tweelingen en een geldboost voor Ram: astrologe Esther voorspelt je week

  Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of in de liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Maar liefst drie planeten liggen dwars, Kreeft. Het wordt een week met heftige emoties.”