NA
Volledig scherm
© NA

Uitgetest: reizen met een rooftoptent. En dat op een van de kleinste autootjes van België!

Reizen met een tent op het dak van je auto? Het is hip tegenwoordig. Wij deden de test en vonden daarmee dé ideale manier om deze zomer rond te trekken. 

7 reacties

 • rudi berghmans

  2 jaar geleden
  ik vind dat best ok , al heb ik geld genoeg om deftig op reis te gaan mvr van de kerkhove moet het dan altijd chichi en chacha zijn , nee toch
 • jef wouters

  2 jaar geleden
  als ze snachts een scheet laten vliegen ze weg
 • Toon Van Kerckhove

  2 jaar geleden
  Jammer, maar te klasseren onder: nutteloze, leuke vindingen. Dom idee. Wij zijn geen land om wild te kamperen. Al gedacht aan afval, toilet? Het idee komt uit de US: een pick-up met een caravan module erop. Vijftienjarige padvinders? Mogen nog niet met de auto rijden. En echte padvinders slapen in een echte tent op een weide of in een bos, waar het nog mag. En die worden zeldzaam.
 • Theo Van Hoof

  2 jaar geleden
  Bij stil gestaan hoeveel de maximale daklast is van deze auto? Mogelijk wordt die al overschreden door de tent alleen. Als je dit autootje op deze manier en meerdere dagen gaat mishandelen, dan gaat dat nefast aflopen. In het beste geval zakt alles gewoon door. Bij een PU, die 100kg mag laden op het dak worden er in de hardtop speciale versterkingen aangebracht.
 • Madame Prez

  2 jaar geleden
  Een lachertje, goed voor een paar 15 jarige padvinders!
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Shoppen we met z’n allen binnenkort (nog) meer in ‘steenwegwinkels’? “Veel fijner voor de portefeuille”

  Shoppen we met z’n allen binnenkort (nog) meer in ‘steenweg­win­kels’? “Veel fijner voor de portefeuil­le”

  Bij shoppen denk je snel aan boetieks in de stad, maar veel Vlamingen trekken net zo graag naar de grote baanwinkels langs de grijze wegen in ons land. Belgische modemerken smullen daarvan: zij wisselen steeds meer de stad in voor de steenweg, want internationale concurrenten met poen en klanten die willen besparen maken het hen niet makkelijk. “Maar de tijd van de zielloze, ouderwetse baanwinkel is gelukkig wel voorbij.”