NA
Volledig scherm
© NA

Uitgetest: reizen met een rooftoptent. En dat op een van de kleinste autootjes van België!

Reizen met een tent op het dak van je auto? Het is hip tegenwoordig. Wij deden de test en vonden daarmee dé ideale manier om deze zomer rond te trekken. 

7 reacties

 • rudi berghmans

  2 jaar geleden
  ik vind dat best ok , al heb ik geld genoeg om deftig op reis te gaan mvr van de kerkhove moet het dan altijd chichi en chacha zijn , nee toch
 • jef wouters

  2 jaar geleden
  als ze snachts een scheet laten vliegen ze weg
 • Toon Van Kerckhove

  2 jaar geleden
  Jammer, maar te klasseren onder: nutteloze, leuke vindingen. Dom idee. Wij zijn geen land om wild te kamperen. Al gedacht aan afval, toilet? Het idee komt uit de US: een pick-up met een caravan module erop. Vijftienjarige padvinders? Mogen nog niet met de auto rijden. En echte padvinders slapen in een echte tent op een weide of in een bos, waar het nog mag. En die worden zeldzaam.
 • Theo Van Hoof

  2 jaar geleden
  Bij stil gestaan hoeveel de maximale daklast is van deze auto? Mogelijk wordt die al overschreden door de tent alleen. Als je dit autootje op deze manier en meerdere dagen gaat mishandelen, dan gaat dat nefast aflopen. In het beste geval zakt alles gewoon door. Bij een PU, die 100kg mag laden op het dak worden er in de hardtop speciale versterkingen aangebracht.
 • Madame Prez

  2 jaar geleden
  Een lachertje, goed voor een paar 15 jarige padvinders!