Nieuwste trend: met de bilnaad bloot in de zon
Volledig scherm
Nieuwste trend: met de bilnaad bloot in de zon © Instagram: ra_of_earth

Trend: met de bilnaad bloot in de zon

De nieuwste trend waar influencers op Instagram spontaan voor zwichten? Perineum sunning, of simpelweg: bilnaad zonnen. Maar waarom willen mensen plots de zon voelen waar die normaal niet hoort te schijnen? 

9 reacties

 • Carla Van Geel

  2 jaar geleden
  Als dan spannende jeans al liefst geweerd moeten worden wegens te warm en kansen op onvruchtbaarheid zal deze hete trend inderdaad enkel gebakken peren voortbrengen.
 • Coen Geurts

  2 jaar geleden
  Goed idee; opwarming van onze teelballen; worden we onvruchtbaar; gedaan met de overbevolking
 • WILFRIED DE WILDE

  2 jaar geleden
  Dat we dat achterlijk gezwets en gedrag van die 'influencers' geweldig vinden toont aan dat het einde van de beschaving nabij is. Dit is veel erger dan de aangekondigde klimaatramp.
 • Freddy Van de Velde

  2 jaar geleden
  Zot zijn doet geen zeer .
 • Albert Jacobs

  2 jaar geleden
  Kan het nog zotter om meer likes te hebben en die gaan misschien het klimaat redden
 1. Valsspeler of sympathieke verliezer: welk type gezelschapsspelspeler ben jij? “Volwassenen moeten dringend weer leren spelen”
  PREMIUM

  Valsspeler of sympathie­ke verliezer: welk type gezel­schaps­spel­spe­ler ben jij? “Volwasse­nen moeten dringend weer leren spelen”

  De krokusvakantie komt eraan, in veel families synoniem voor gezelschapsspelletjestijd. Maar zoals we allemaal weten, kan een bordspel spelen soms ook zeer frustrerend zijn. Kan jij niet zo goed tegen je verlies, of word je er net gek van dat anderen dit niet kunnen? Welk type spelers zijn er zoal en wat betekent dit voor de groep? We vragen het aan professor Mark Van Achter (KU Leuven) – financieel econoom én een ervaren spelletjesspeler. “Ik zie spellen als een vorm van therapie en sociale training.”
 2. HOROSCOOP. Onverwacht geflirt voor Tweelingen en een geldboost voor Ram: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Onverwacht geflirt voor Tweelingen en een geldboost voor Ram: astrologe Esther voorspelt je week

  Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of in de liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Maar liefst drie planeten liggen dwars, Kreeft. Het wordt een week met heftige emoties.”