Camille Dhondt.
Volledig scherm
PREMIUM
Camille Dhondt. © Dirk Alexander

“Tijdens dat interview ontsnapte er een scheetje.” Zangeres Camille (21) beantwoordt eerlijk 13 stoute vragen

Na een waanzinnig drukke zomer pakt ze uit met haar nieuwe album ‘SOS’ en speelt ze in november voor vijf uitverkochte Lotto Arena’s. Het gaat hard voor zangeres Camille (21). Maar faam komt in haar geval ook met gênante situaties, amper rust, eenzaamheid en leren liegen, bekent de jonge deerne ons, wanneer ze onze dertien stoute vragen beantwoordt. “Als mensen mij onrecht aandoen, word ik een leeuwin.”

 1. HOROSCOOP. Grote rekeningen voor Weegschaal en snel herstel voor Steenbok: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Grote rekeningen voor Weegschaal en snel herstel voor Steenbok: astrologe Esther voorspelt je week

  Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijk voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of de liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Planeet Jupiter aan je zijde zorgt voor een positieve vibe in je relatie en sociale contacten, Stier.”
 2. HOROSCOOP. Plotse kosten voor Stier en spannende date voor Kreeft: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Plotse kosten voor Stier en spannende date voor Kreeft: astrologe Esther voorspelt je week

  Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Liefdesplaneet Venus en communicatieplaneet Mercurius liggen dwars: slecht nieuws voor je relatie, Leeuw.”
 3. “Ik heb nog nooit een lief gehad, dus ook nog nooit seks met liefde.” 11 stoute vragen aan influencer Elodie Gabias

  “Ik heb nog nooit een lief gehad, dus ook nog nooit seks met liefde.” 11 stoute vragen aan influencer Elodie Gabias

  Elodie Gabias (25) is te zien in ‘Klopjacht Celebs’ op GoPlay en binnenkort in de Streamz Original ‘Don’t Scream’. Op Instagram trakteert de West-Vlaamse haar 118.000 volgers dagelijks op een portie ongegeneerde zelfspot: zo poseert ze weleens met niet meer dan zeep tussen de billen. Voor NINA legt ze dan ook zonder gêne haar 11 stoutste geheimen bloot.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. HOROSCOOP. Libidoboost voor Tweelingen en geldtekort voor Leeuw: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Libido­boost voor Tweelingen en geldtekort voor Leeuw: astrologe Esther voorspelt je week

  Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Een nieuwe maan én liefdesplaneet Venus in je teken, Schorpioen, dat is dubbel goed nieuws voor je relatie.”
 3. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.