Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Teken met stoepkrijt voor The Pride of bezoek art-decoparels: 7 tips voor een goedgevuld weekend

Weet je niet wat doen dit weekend? Wij voorzien je van inspiratie. Je kan je verdiepen in een boek over surfen en stiekem je volgende zomervakantie plannen. Ook buitenshuis valt er genoeg te beleven. In het Antwerpse FOMU kan je je gaan vergapen aan de werken van Mous Lamrabat, of trek naar onze hoofdstad. Daar kan je in het kader van het Brussels Art Nouveau & Art Deco Festival prachtige extravagante woningen bezichtigen. Opties genoeg! 

1 reactie

 • Carl Vangenechten

  1 jaar geleden
  We zouden best wachten met die regenboogvlag voor ons huis tot ook de hetero's een vlag hebben, want anders is er grove discriminatie.
 1. “Mensen denken dat ik zonder drank of drugs geen nachtje kan doordoen.” 10 stoute vragen aan dj Hakim Chatar
  PREMIUM

  “Mensen denken dat ik zonder drank of drugs geen nachtje kan doordoen.” 10 stoute vragen aan dj Hakim Chatar

  Dj en presentator Hakim Chatar (32) lanceerde zijn eigen VTM GO-programma ‘Sneak Peek’. Daarin gaat hij op visite bij bekend Vlaanderen om het over sneakers te hebben. Op onze beurt spraken wij met hem over zijn Spaanse vakantielief, drugs en het vaderschap. Hakim zelf huilt nooit, tenzij hij 1.000 euro moet neertellen voor postzegels. “Het lijkt soms alsof ik een emotieloze zak ben.”
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 3. Minstens 60 euro voor een decadente ‘Instagram­taar­t’ op je feest. “Ik kan de bestellingen niet bijhouden”

  Minstens 60 euro voor een decadente ‘Instagram­taar­t’ op je feest. “Ik kan de bestellin­gen niet bijhouden”

  Wie iets te vieren heeft, loopt anno 2022 niet meer naar de bakker om een simpel slagroomtaartje. Het nieuwe normaal is een gigantische, gepersonaliseerde taart op tafel: erg Instagrammable en lekker decadent. Zelfstandige hobbybakkers als Alexandra en Amélie zien hun business boomen. Wat kost zo’n taart en welke designs scoren het best? “Voor de communie is het klassieke lammetje passé.”