Jana Wuyts
Volledig scherm
Jana Wuyts © rv/Getty Images

Stadsmus Jana Wuyts ruilde Antwerpen in voor de Oostkantons: “De temperaturen zakken hier makkelijk tot -20 °C, dat was wennen”

Het is er stil en er is weinig afleiding. De mensen leven er traag en volgens de seizoenen. Antwerpen inruilen voor de Oostkantons was even wennen voor stadsmus Jana Wuyts. Intussen is ze verknocht aan de omliggende bossen en het heerlijke buitenleven.

1 reactie

 • Charel De Kromhe

  3 jaar geleden
  Het is van 2009 geleden dat het in Elsenborn -21 is geweest.Zo makkelijk gaat het niet naar -20.Een stadsmens overdrijft graag.
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Axana woont knus op 30 vierkante meter, zonder verwarming of badkamer. “Ik hoef niks groters”

  Axana woont knus op 30 vierkante meter, zonder verwarming of badkamer. “Ik hoef niks groters”

  Dertig vierkante meter of niet eens zo groot als een dubbele garage, zonder centrale verwarming of warm water: voor Axana en haar vriend is dat genoeg om in te wonen, met de natuur als dichtste buur. Ze richtten hun minihuisje in met spullen die ze kregen, ruilden, vonden of uit de kringwinkel haalden, en maakten er zo een kleurrijke en budgetvriendelijke oase van rust van. “Door op overgrootmoeders manier te wonen, zijn we minder gejaagd en beleven we alles intenser.”
 3. HOROSCOOP. Hoger libido voor Stier en geldtekort voor Boogschutter: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Hoger libido voor Stier en geldtekort voor Boogschut­ter: astrologe Esther voorspelt je week

  Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Helaas zorgt planeet Venus voor de nodige irritaties deze week, Vissen. In je relatie, bij vriendinnen én collega’s.”
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.