Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

SOS zomerweer: 5 tips om je woning koel te houden

Vandaag halen we weer 30 graden en trekken we massaal naar buiten. Heerlijk! Tot je 's avonds thuis komt en niet je gebruikelijke woonkamer, maar een privésauna aantreft. Na een paar zonnige dagen zit de warme lucht immers echt in huis, en probeer dan nog maar eens goed te slapen. Met deze tips zorg je er echter voor dat het in een mum van tijd weer afkoelt tot een leefbare temperatuur.

0 reacties

 • Corinne Jacobs

  4 jaar geleden
  overdag alles dicht s’avonds als de zon weg is alles weer open zetten warmte trekt naar boven, dus zolderraam open en lekker slapen. Ons waterbed slaapt trouwens heerlijk met zo’n mooi weer nergens last van en geen Airco nodig.
 • Ano Niem

  4 jaar geleden
  Hier is het 22 graden binnen, enkel met deze temperaturen is het aangenaam bij mij binnen. Dus laat het nog maar ff goed warm blijven
 • Johan jonckheere

  4 jaar geleden
  Ik zet mijne thermostaat wat lager.
 • Steve Lagae

  4 jaar geleden
  Ik slaap dezer dagen in mijn tent in de tuin samen met mijn hond. Ik vind het zalig. En mijn hond des te meer.
 • carine francoys

  4 jaar geleden
  Niet klagen en blij zijn hebben zo naar de zomer verlangd....
 1. 
De Pumpkin Spice Latte is als herfst in een drankje. “Klanten kijken er elk jaar naar uit om het op de kaart te zien”

  De Pumpkin Spice Latte is als herfst in een drankje. “Klanten kijken er elk jaar naar uit om het op de kaart te zien”

  De herfst hangt boven ons hoofd als het zwaard van Damocles. Bijna tijd dus voor vallende bladeren, extra kledinglaag, dekentjes en geurkaarsen. Mag niet ontbreken in dat rijtje: Pumpkin Spice Latte. Het drankje groeide uit tot een gigantische hype en markeert elk jaar het begin van het herfstseizoen. Katja Agten van Coffee Café Hasselt vertelt waarom het zo populair is. “Eigenlijk heeft het niks met pompoen te maken.”