-
Volledig scherm
- © Unsplash

Officieel: dit is het beste strand ter wereld

Wil je deze zomer nog op vakantie, en wil je zeker zijn van zon, zee en een prachtig strand? Dan hebben wij de perfecte bestemming voor je gevonden. Inpakken en wegwezen!

3 reacties

 • Charel De Kromhe

  3 jaar geleden
  Het strand van Sint Anneke overtreft al deze toeristische trekpleisters
 • Mieke Piot

  3 jaar geleden
  En dan ga je daar naar toe en dan ligt dat strand vol toeristen. Anders dus dan het er uit ziet op al die mooie kiekjes.
 • Marc Vinck

  3 jaar geleden
  En wat met Blankenberge .
 1. Hoe kies je een kerstboom die lang meegaat? En wat met de verzorging? “Let op met vloerverwarming, het is dodelijk”
  PREMIUM

  Hoe kies je een kerstboom die lang meegaat? En wat met de verzorging? “Let op met vloerver­war­ming, het is dodelijk”

  Niets biedt zoveel tegenwicht aan het gure winterweer als een vrolijk versierde kerstboom. Maar hoe kies je een exemplaar dat nog tot de jaarwisseling mooi blijft? Welk prijskaartje hangt eraan vast? En kan je zelf iets doen om de levensduur van je boom te verlengen? Onze tuinexperte Laurence Machiels legt uit. “Bomen die buiten staan houden hun naalden langer dan exemplaren die binnen in het tuincentrum worden verkocht.”
 2. Binnenkijken: het lijkt een historisch kasteel, maar is een nieuwbouw. “De keuken is extra gezellig dankzij de haard”

  Binnenkij­ken: het lijkt een historisch kasteel, maar is een nieuwbouw. “De keuken is extra gezellig dankzij de haard”

  Twaalf jaar al bouwen antiquair Brenda Thijssen en haar man Kurt eigenhandig aan hun riante woning met kasteelallures. Riant is geen overdrijving met drie verdiepingen van elk 250 vierkante meter. De authentieke materialen en antieke – maar geen klassieke - meubels zorgen vooral voor een bijzondere uitstraling. Al zit ‘t hem ook in de details. “Deze decoratieve paneeltjes van een rommelmarkt in Frankrijk brachten me op het idee om het bad in een nis te plaatsen.”