Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Nooit meer te veel betalen: deze apps speuren naar de goedkoopste vliegtickets

Zonnebaden op de parelwitte stranden van Bali, citytrippen naar de haute couture van Parijs of Amerika doorkruisen in een Volkswagen T2 via de befaamde Route 66. Het hoeft niet duur te zijn. Met de juiste tools reis je de wereld al rond voor een appel en een ei. Geen tijd om zelf uren (of dagen) het internet af te schuimen op zoek naar de laagste prijs? Deze apps speuren voor jou!

10 reacties

 • Marcel Bontinck

  5 jaar geleden
  Die genen die denken dat je dan als een sardien in vliegtuig zit hebben waarschijnlijk nog niet veel gevlogen.Heb al meermaals op vliegtuig gezeten waar de persoon naast mij enkele tientallen euro's meer betaald heeft dan ik.
 • dirk claeys

  5 jaar geleden
  Elke keer je een reis zoekt of ernaar gaat kijken word het telkens 10€ duurder, dus na een week betaal je minstens 100€ extra! En ben je lid van Fb of Twitter krijg je binnen het uur reeds extra reklame in je box! Beste is op je account alles bekijken en uitzoeken en daarna reserveren op account van je vrienden! Min 100€ per persoon!
 • Rik Moens

  5 jaar geleden
  Behalve in de schoolvakanties dan is de cerosine plots 200 procent duurder.
 • Bert Hoover

  5 jaar geleden
  En de beste en gratis oplossing staat er niet bij???? Google flights...
 • Eric De landtsheer

  5 jaar geleden
  Skyscanner voor nu. Maar toch interessant om te blijven rondneuzen op internet.
 1. HOROSCOOP. Turbulente werkweek voor Stier en veel fun voor Schorpioen: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Turbulente werkweek voor Stier en veel fun voor Schorpioen: astrologe Esther voorspelt je week

  Elke week onthult astrologe Esther Van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Met vurige planeet Mars in je teken is je libido hoog, Kreeft. Tijd om eindelijk op die knapperd af te stappen.”
 2. Vliegreis geboekt? Deze 6 do's & don'ts maken van jou de ideale vliegtuigpassagier

  Vliegreis geboekt? Deze 6 do's & don'ts maken van jou de ideale vliegtuig­pas­sa­gier

  Een lange vlucht voor de boeg? Dan is er niets zo fijn als comfortabel neervlijen in je vliegtuigzitje. Schoenen uit, voetjes in de lucht en met een beetje geluk weet je ook nog een armleuning te bemachtigen. Maar hoe denken je medepassagiers over je doen en laten? British Airways en onderzoeksbureau ProdegeMR namen de proef op de som en ondervraagden 1500 vliegtuigpassagiers in de VS, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland en Italië over de ongeschreven etiquetteregels in het vliegtuig.
 3. Steeds meer mama’s schamen zich op sociale media niet meer voor hun rommelige huis: “Ik ben een ‘hot mess mom’”

  Steeds meer mama’s schamen zich op sociale media niet meer voor hun rommelige huis: “Ik ben een ‘hot mess mom’”

  Speelgoed over de hele vloer, vuile borden in de keuken, vlekken op de sofa. Op sociale media tonen steeds meer ‘non aesthetic moms’ of ‘niet perfecte mama’s’ dat een rommelig huishouden best oké is en niet iedereen ‘Instagram perfect’ kan leven. “Net als veel mama’s ging ik gebukt onder de mentale last. Ik kon niet meer ontspannen, tenzij alles proper en geordend was.”