Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Merry Christmas! Waarom je je kerstkaartjes beter met de hand schrijft

Leg die laptop en die iPad aan de kant en haal je mooiste pen en papier maar weer boven, en snel. Want schrijven – met de hand – doet een mens veel goed.

2 reacties

 • Xsarilde Willis

  3 jaar geleden
  Ik doe niet aan kerstkaarten. Ook niet aan verjaardagskaarten en alle andere kaarten onzin. Kaarten die we krijgen kijken we even in om te zien wat voor onzin er weer in staat en gaan gelijk de papierbak in.
 • Loesje Vranken

  3 jaar geleden
  Elk klein kind weet toch dat alle wensen en iets moois schrijven altijd met uw eigen magische hand moet gebeuren.Dat is de persoonlijke noot van elk uniek levend wezen.
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. “Mensen denken dat ik zonder drank of drugs geen nachtje kan doordoen.” 10 stoute vragen aan dj Hakim Chatar
  PREMIUM

  “Mensen denken dat ik zonder drank of drugs geen nachtje kan doordoen.” 10 stoute vragen aan dj Hakim Chatar

  Dj en presentator Hakim Chatar (32) lanceerde zijn eigen VTM GO-programma ‘Sneak Peek’. Daarin gaat hij op visite bij bekend Vlaanderen om het over sneakers te hebben. Op onze beurt spraken wij met hem over zijn Spaanse vakantielief, drugs en het vaderschap. Hakim zelf huilt nooit, tenzij hij 1.000 euro moet neertellen voor postzegels. “Het lijkt soms alsof ik een emotieloze zak ben.”