Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Krullen de bladeren van je kamerplanten op? Dit is er mis

Planten houden is heerlijk, maar niet altijd een makkie. Zeker niet wanneer je plant je een signaal geeft dat er iets mis is, maar je bij God niet weet wat. Opkrullende bladeren zijn zo’n signaal en de oorzaak vind je door deze vier stappen te volgen.

1 reactie

  • Richard Tolenaars

    2 jaar geleden
    Een vitaminekuur voor kamerplanten is lavameel. Je voorziet de grond met de nodige mineralen en je krijgt op korte termijn weer een gezonde en mooie plant. Eén eetlepel per plant per jaar gebruik ik.
  1. Binnenkijken: het lijkt een historisch kasteel, maar is een nieuwbouw. “De keuken is extra gezellig dankzij de haard”

    Binnenkij­ken: het lijkt een historisch kasteel, maar is een nieuwbouw. “De keuken is extra gezellig dankzij de haard”

    Twaalf jaar al bouwen antiquair Brenda Thijssen en haar man Kurt eigenhandig aan hun riante woning met kasteelallures. Riant is geen overdrijving met drie verdiepingen van elk 250 vierkante meter. De authentieke materialen en antieke – maar geen klassieke - meubels zorgen vooral voor een bijzondere uitstraling. Al zit ‘t hem ook in de details. “Deze decoratieve paneeltjes van een rommelmarkt in Frankrijk brachten me op het idee om het bad in een nis te plaatsen.”