Ernie Enkelaar
Volledig scherm
© Ernie Enkelaar

Je tuin of terras omtoveren tot een vakantieparadijs? Deze 3 decotrends creëren een zuiderse vibe

Kies jij voor een Arabische nacht, het vrolijke Mexico of ben je verliefd op Ibiza? Eens je die keuze hebt gemaakt, is het shoppen geblazen. Hoe makkelijk kan het zijn: met een paar slim uitgekozen accessoires haal je het zuiden zó naar je achtertuin. Nog wat kussens erbij, en zelfs een doordeweekse zomeravond wordt een feestje. Shop hier onze favorieten.

 1. Van hangmathanger tot trotse tuinier: studie onthult 5 types tuiniers. Welke ben jij?

  Van hangmathan­ger tot trotse tuinier: studie onthult 5 types tuiniers. Welke ben jij?

  Of je nu graag vrienden uitnodigt voor een tuinfeestje of wil dat de buurvrouw even een complimentje strooit over jouw prachtige bloemenweide: de Vlaming wil erkenning voor zijn grasperk. Meer dan ooit. Een studie aan de HOGENT heeft zelfs aangetoond dat er niet één type tuinier bestaat, maar vijf. En allemaal hebben ze natuurlijk een ding gemeen: hun tuin. Al is die voor de een wel heiliger dan voor de ander. Welk type ben jij?
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 3. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.