horoscoop
Volledig scherm
horoscoop © rv

“Je budget vraagt je aandacht, of je dat nu wilt of niet”: jouw horoscoop voor deze week

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. De kunst van het tafeldekken: zo doe je aan 'tablescaping'. “Tafellinnen oubollig? Ik bewijs het tegendeel”

  De kunst van het tafeldek­ken: zo doe je aan 'tablesca­ping'. “Tafellin­nen oubollig? Ik bewijs het tegendeel”

  Van een mooie tafel kan je niet eten, luidt het spreekwoord. Maar daar zijn wij het, net zoals Morgane Van Marcke, pertinent mee oneens. Ze is de acteur van het boek ‘The Radiant Table’, een kei in ‘tablescaping’ en net die gave deelt ze nu met ons. Ze tipt hoe je je tafel op een originele manier kan dekken, zodat je je vingers erbij aflikt. “Een mooi gedekte tafel kan je vergelijken met een kunstwerk.” À table!
 1. Je lief eren met een tattoo, not done? “Ik krijg elke dag zo’n tortelduif over de vloer”, zegt tattoo-artiest

  Je lief eren met een tattoo, not done? “Ik krijg elke dag zo’n tortelduif over de vloer”, zegt tat­too-ar­tiest

  Kim Kardashian en Pete Davidson zijn nog steeds dolgelukkig samen. Door enkele leuke foto’s van hen samen op Instagram konden oplettende fans een nieuwe tattoo opmerken op het sleutelbeen van Pete. En ja hoor, het is een eerbetoon aan zijn Kim. Komen zulke liefdestatoeages bij ons ook nog vaak voor? Of zijn Vlamingen daar te voorzichtig voor? Jasper De Jonge (29), tattoo-artiest bij het bekende Antwerpse Vinnie stones’ SinSin Tattoo, maakt nogal wat mee in zijn studio.