Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

In je elektrische tandenborstel & andere plekken waar schimmels zich in verstoppen zonder dat je het beseft

Op bepaalde plekken zoals die vergeten hoek in de kelder verwacht je nu eenmaal schimmels tegen te komen. Maar – hoe vies de gedachte ook is – eigenlijk zijn ze overal in huis aanwezig. En vooral dan in vochtige omgevingen. Op deze plaatsen verwacht je ze misschien niet direct, maar komen ze vaker voor dan je denkt.

2 reacties

 • Peter Buyck

  5 jaar geleden
  En wat dacht je van de bril op de neus? Het huidvet en zweet dat zich nestelt rond de scharnieren van de beenjes of thv de neusbrug... haal snel een ultrasoon bad in huis en zie het vuil letterlijk uit je bril trillen.
 • Peter Buyck

  5 jaar geleden
  Het moet al erg zijn vooraleer het toilet begint te beschimmelen. Na iedere toiletbeurt wordt deze gevuld met vers water. Erger is het met lang stilstaand water (bvb een toilet dat àl jaren niet meer wordt gebruikt). Schimmels groeien in vochtig milieu... Daarnaast... reinig de wasmachine bvb ééns per maand met een wascyclus aan de hoogste temperatuur maar... leeg (eventueel met een beetje ontkalker)
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.