De Horeca Fabriek
Volledig scherm
© De Horeca Fabriek

Ideaal voor op Instagram: 4 restaurants waar je kunt tafelen in het roze

Geen inspiratie voor een nieuwe foto op Instagram? Ga dan eens eten in één van deze 4 roze restaurants. Ze lijken zo uit een film van Wes Anderson te komen, maar gelukkig gaat het niet om filmsets en kun je er ook echt eten.

0 reacties

 1. Iconisch Instagramrestaurant Sketch veilt haar geliefde roze stoelen

  Iconisch Instagram­res­tau­rant Sketch veilt haar geliefde roze stoelen

  Wie vaak door Instagram scrolt, zag het interieur van Londens restaurant Sketch vast al voorbijkomen. Noem het gerust het herkenbaarste, meest gefotografeerde etablissement ter wereld, en daar zitten de iconische roze stoelen uit het net zo iconische, roze interieur voor iets tussen. Goed nieuws voor wie fan is van de eyecatchers: Sketch kreeg een make-over en biedt de stoelen nu te koop aan op een veilingsite. Meebieden kan al vanaf verrassend lage prijzen.
 2. Expert tipt de beste boeken om ‘s avonds bij weg te dromen: “Je gaat best richting novelle”

  Expert tipt de beste boeken om ‘s avonds bij weg te dromen: “Je gaat best richting novelle”

  In een wereld vol notificaties is het de simpelste manier om tot rust te komen. De voordelen ervan zijn wetenschappelijk bewezen en Bill Gates doet het, net als heel wat andere succesvolle mensen: lezen voor het slapengaan. Maar niet elk boek is even geschikt als onderdeel van je avondritueel. Steven Van Ammel van boekenwinkel Passa Porta vertelt met welke boeken je je dag het best afsluit, tipt enkele klassiekers en recente must-reads. “Van non-fictie kunnen je hersenen geprikkeld raken en dat wil je juist vermijden.”
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.