Astrologe Esther van Heerebeek
Volledig scherm
Astrologe Esther van Heerebeek © Jan De Meuleneir

HOROSCOOP. Toffe ontmoetingen voor Leeuw en een geldboost voor Tweelingen: astrologe Esther voorspelt je week

Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Planeten Mars en Uranus helpen je de sleur in je relatie te doorbreken, Stier!”

  1. HOROSCOOP. Toffe verrassingen voor Waterman en irritaties voor Stier: astrologe Esther voorspelt je week

    HOROSCOOP. Toffe verrassin­gen voor Waterman en irritaties voor Stier: astrologe Esther voorspelt je week

    Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Omdat planeet Jupiter dwarsligt, ben je niet fit en heb je eigenlijk nergens zin in, Weegschaal.”
  2. Nikita (28) toont haar beachbody: “Mensen zeggen dat ik een schattig gezichtje heb”

    Nikita (28) toont haar beachbody: “Mensen zeggen dat ik een schattig gezichtje heb”

    Tijdens de zomer kom je weleens een stappenplan tegen voor de perfecte bikinibody. Stap één: doe zwemkleding aan. Stap twee: je hebt een bikinibody. That’s it. Om die boodschap in de verf te zetten, poseert Nikita (28) in badkleding. Na het bedrog van haar ex verloor ze meer dan tien kilo en vond ze het moeilijk om haar lichaam graag te zien. Ze vertelt hoe ze dat stap voor stap te boven kwam. “Ik heb een haat-liefdeverhouding met mijn buik.”