Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Hoe je een ‘X’ schrijft, zegt veel over je persoonlijkheid

De jurk, Yanny of Laurel ... Het lijkt wel alsof ze op het internet elke week iets nieuws uit hun mouw schudden om over te bekvechten. Deze week: hoe schrijf je een ‘X’? Een beeld met acht mogelijkheden werd de wereld ingestuurd en het blijkt dat heel wat mensen wel degelijk een andere manier verkiezen. Maar wat betekent dat? 

30 reacties

 • Isabel da Silva

  4 jaar geleden
  En wat als je een zeg maar liggende V schrijft met daar aan de andere kant een omgekeerde liggende V die met de punten raken ? Of is dat dan geen X ? Dan heb even snel een nieuwe letter uitgevonden .
 • Leen Willocx

  4 jaar geleden
  Oei... Wat als je de letter X schrijft. Aan links boven naar links onder , en dan aansluiten van rechts boven naar rechts onder ?
 • Jos Vervoort

  4 jaar geleden
  Ik ben een 7, regels, normen en waarden hebben me nochtans nooit geinteresseerd. Ik blijf binnen de wet en daarmee is ook alles gezegd.
 • Roland Hoedemakers

  4 jaar geleden
  maakt vlgs mij een groot verschil of je links- of rechtshandig bent.........ben zelf linkshandig en heb optie 3.
 • Eveline De Coninck

  4 jaar geleden
  8... Zodanig ootb dat soms de logica zoek is.
 1. Helende kristallen zijn niet langer zweverig, maar cool: “In elke kamer van mijn huis staan er, zelfs op het toilet”

  Helende kristallen zijn niet langer zweverig, maar cool: “In elke kamer van mijn huis staan er, zelfs op het toilet”

  Van een suf imago is geen sprake meer: edelstenen en kristallen zijn cool. Iedereen wil er nu eentje in zijn zak of rond zijn hals. Ook Charlotte Monteyne (33) van Tian Tu Mineralen en Julie Tinant (43) van J’emme Parfums zagen de populariteit stijgen en maakten er hun broodwinning van. Ze onthullen wat de populairste kristallen zijn en hoe je de juiste steen uitkiest. “Voor deze kleine steen betaal je rond de 90 à 100 euro. Ongelofelijk, want vijf jaar geleden betaalde je er amper 20 euro voor.”
 2. Is ‘pickleball’ het nieuwe padel? De snelst groeiende sport in Amerika is ook bij ons zeer populair

  Is ‘pickleball’ het nieuwe padel? De snelst groeiende sport in Amerika is ook bij ons zeer populair

  Dropshot! Bajada! Smash! Padel is veruit de populairste sport in Vlaanderen op dit moment. Maar een andere, zeer gelijkaardige, balsport zit de hype sinds kort op de hielen: pickleball. De mengeling van tennis, padel, pingpong en badminton is op dit moment de snelst groeiende sport in Amerika. En ook bij ons beginnen steeds meer sportievelingen te ‘pickelen’, vertelt Kassandra van Pickleball Belgium.
 3. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.