Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Hier scoor je in elke stad de lekkerste afhaalkoffie tijdens je wandeldate

Een wandeling is zo’n beetje het enige dat we met onze vrienden en familie nog kunnen doen. Het hoogtepunt van zo’n uitstapje? Samen een warme afhaalkoffie (of -thee, -chocomelk of noem maar op) drinken. We lijsten per grote stad de leukste bars op voor een bakje troost en/of zoete traktatie. Spoiler: je zal geen Starbucks in de lijst terugvinden, enkel (h)eerlijke, lokale adresjes.

  1. Minstens 60 euro voor een decadente ‘Instagram­taar­t’ op je feest. “Ik kan de bestellingen niet bijhouden”

    Minstens 60 euro voor een decadente ‘Instagram­taar­t’ op je feest. “Ik kan de bestellin­gen niet bijhouden”

    Wie iets te vieren heeft, loopt anno 2022 niet meer naar de bakker om een simpel slagroomtaartje. Het nieuwe normaal is een gigantische, gepersonaliseerde taart op tafel: erg Instagrammable en lekker decadent. Zelfstandige hobbybakkers als Alexandra en Amélie zien hun business boomen. Wat kost zo’n taart en welke designs scoren het best? “Voor de communie is het klassieke lammetje passé.”
  2. HOROSCOOP. Hevige passie voor Leeuw en weinig energie voor Boogschutter: astrologe Esther voorspelt je week

    HOROSCOOP. Hevige passie voor Leeuw en weinig energie voor Boogschut­ter: astrologe Esther voorspelt je week

    De NINA-horoscoop kreeg een grondige update. Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of in de liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Planeet Mars ligt dwars, Tweelingen: je libido daalt naar een fiks dieptepunt.”