Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Het Watermantijdperk gaat in en zal ruim 2.000 jaar duren. Wat kan je volgens astrologen verwachten?

Volgens de astrologie staan we aan het begin van een nieuwe wereld. Het Watermantijdperk gaat in, en zal zo’n 2.160 jaar duren. Een shift die nu nog voor veel turbulentie zorgt, maar uiteindelijk een nieuwe manier van zijn en leven zal inluiden. Althans toch als we astrologen mogen geloven. Astroloog Michael Van den Bossche legt uit wat het Watermantijdperk precies inhoudt, waar die overgang ineens vandaan komt en wat we ervan kunnen leren. “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”

3 reacties

 • bernard vermeulen

  2 jaar geleden
  We weten nog veel te weinig en eens we meer weten zal de wereld om zeep zijn, door onszelf, kleine dingen waardevol vinden en onthaasten is voor iedereen goed, meestal doen we dit enkel als we niet verder kunnen, meestal om te kunnen overleven, goed artikel als je even tussen de regels leest.
 • Patrick Verbelen

  2 jaar geleden
  Man toch, nu gaan ze hier al vertellen wat er de komende 2.160 jaar staat te gebeuren.
 • Jay Legrand

  2 jaar geleden
  Als ik nog iets mag toevoegen, echte chaos is dit niet. Vb: ga naar een station tijdens piekuren, wat je daar zal meemaken is ook chaos, alleen weet iedereen perfect naar waar ze gaan, dus is het eerder gecontroleerd. Sta in diezelfde station en roep bomalarm! wat je nu zal meemaken is dat iedereen random zal lopen, dit is echte chaos. Wat we nu meemaken is een gecontroleerde chaos, iedereen is doelgericht bezig, het universum is doelgericht bezig. Succes iedereen!
 1. Een cool en knus kot zonder het grote kostenplaatje? 3 experts geven tips. “Dit item is een absolute must”

  Een cool en knus kot zonder het grote kosten­plaat­je? 3 experts geven tips. “Dit item is een absolute must”

  Binnen een maand start het academiejaar voor de Vlaamse studenten en bruisen de kotgebouwen opnieuw van leven. Hoog tijd dus om jouw kot in te richten en vooral: er een gezellige plek van te maken. Twee interieurexperten en een trend- en colorwatcher leggen uit hoe je eraan begint en vooral hoe je er ook (betaalbaar) in slaagt. “De basisindeling van een kot is niet altijd juist. Denk dus gerust eens out of the box.”
 2. HOROSCOOP. Hete ontmoeting voor single Kreeft en onrust voor Leeuw: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Hete ontmoeting voor single Kreeft en onrust voor Leeuw: astrologe Esther voorspelt je week

  Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Je relatie wordt dankzij planeten Pluto en Uranus een stuk interessanter deze week, Steenbok.”
 1. Belgische begrafenisonderneemster (29) haalt miljoenen views: "Ik ben er zeker van dat er iéts is na de dood"

  Belgische begrafenis­on­der­neem­ster (29) haalt miljoenen views: "Ik ben er zeker van dat er iéts is na de dood"

  Rond het beroep van een begrafenisondernemer hangt een schim van mysterie. Maar daar brengt de Brusselse Chelsea (29) verandering in. Op haar sociale media deelt ze filmpjes waarin ze laat zien wat de job inhoudt en wat er gebeurt met de doden voor ze begraven worden. Dat levert miljoenen likes en een horde aan internationale fans op. “Ik hoor vaak: ‘Jij bent zo gelukkig voor iemand die begrafenisondernemer is.’ Dan zeg ik: ‘Maar natuurlijk, ik hou van mijn leven.’”