Ardennes-Etape
Volledig scherm
© Ardennes-Etape

Het perfecte vriendenweekend beleef je in deze unieke XL-vakantiehuizen in de Ardennen

Vriendschappen moet je onderhouden, en hoe doe je dat beter dan met een reünieweekend op verplaatsing? Dat hoeft zelfs geen stevige verplaatsing te zijn: in onze eigenste Ardennen vind je, te midden van de herfstige bossen, prachtige vakantiehuizen op maat van je grote bende. Met heel wat leuke extra's!

 1. Minstens 60 euro voor een decadente ‘Instagram­taar­t’ op je feest. “Ik kan de bestellingen niet bijhouden”

  Minstens 60 euro voor een decadente ‘Instagram­taar­t’ op je feest. “Ik kan de bestellin­gen niet bijhouden”

  Wie iets te vieren heeft, loopt anno 2022 niet meer naar de bakker om een simpel slagroomtaartje. Het nieuwe normaal is een gigantische, gepersonaliseerde taart op tafel: erg Instagrammable en lekker decadent. Zelfstandige hobbybakkers als Alexandra en Amélie zien hun business boomen. Wat kost zo’n taart en welke designs scoren het best? “Voor de communie is het klassieke lammetje passé.”
 2. HOROSCOOP. Spanning in de liefde voor Ram en slapeloze nachten voor Maagd: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Spanning in de liefde voor Ram en slapeloze nachten voor Maagd: astrologe Esther voorspelt je week

  De NINA-horoscoop kreeg een grondige update. Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Hoe stellen je gezondheid en je geld het en staan er plottwists in je carrière of de liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Planeet Pluto legt issues tussen jou en je lief bloot die je moet oplossen, Weegschaal.”
 3. Influencers over de nieuwe regels rond hun reclame: “Wat maakt het uit of ik dat potje gratis heb gekregen?”
  Play

  Influen­cers over de nieuwe regels rond hun reclame: “Wat maakt het uit of ik dat potje gratis heb gekregen?”

  Omdat influencers zo’n beetje de nieuwe reclameborden zijn, worden ze sinds kort door FOD Economie beschouwd als onderneming. Ze moeten nu een aantal nieuwe regels volgen, en hun adres en ondernemingsnummer op hun profiel plaatsen. Influencers Sarah Puttemans (22), Freya Poppe (34) en Camille Schuermans (20) reageren op de regels en leggen uit hoe hun wereldje werkt. “Door de vaste samenwerkingen die ik aanneem, verdien ik zo’n 1.900 euro per maand.”