ANP
Volledig scherm
© ANP

Het allereerste Europese zeemeerminfestival komt naar België

Droomde jij er altijd al van om ooit te zwemmen zoals de kleine zeemeermin? Dan is dit je kans. Op 28 en 29 april vindt in België het eerste Europese festival plaats dat volledig in teken staat van zeemeerminnen. 

0 reacties

 1. 16.000 euro voor het hele interieur: zo verbouwde Julie het busje waarmee ze op reis gaat. “Ik mis alleen een bad”
  PREMIUM

  16.000 euro voor het hele interieur: zo verbouwde Julie het busje waarmee ze op reis gaat. “Ik mis alleen een bad”

  “Ik parkeer mijn ‘hotelkamertje’ in de stad en hoef niet in te pakken of uit te checken.” Vlamingen trekken massaal naar het buitenland in omgebouwde busjes. ‘Vanlife’ heet dat, zelfs ex-K3 Josje Huisman is eraan verslingerd. Onderneemster en interieurfanaat Julie Motoi (33) richtte voor zichzelf een compact busje in dat ook voor citytrips kan dienen. Ze deelt details over het bouwproces en haar tips en budget. “Het was echt puzzelen met de ruimte.”
 1. Je lief eren met een tattoo, not done? “Ik krijg elke dag zo’n tortelduif over de vloer”, zegt tattoo-artiest

  Je lief eren met een tattoo, not done? “Ik krijg elke dag zo’n tortelduif over de vloer”, zegt tat­too-ar­tiest

  Kim Kardashian en Pete Davidson zijn nog steeds dolgelukkig samen. Door enkele leuke foto’s van hen samen op Instagram konden oplettende fans een nieuwe tattoo opmerken op het sleutelbeen van Pete. En ja hoor, het is een eerbetoon aan zijn Kim. Komen zulke liefdestatoeages bij ons ook nog vaak voor? Of zijn Vlamingen daar te voorzichtig voor? Jasper De Jonge (29), tattoo-artiest bij het bekende Antwerpse Vinnie stones’ SinSin Tattoo, maakt nogal wat mee in zijn studio.
 2. Dina Tersago blikt terug op meer dan 20 jaar carrière: “Ik haal graag het beste in de mensen naar boven”
  Play

  Dina Tersago blikt terug op meer dan 20 jaar carrière: “Ik haal graag het beste in de mensen naar boven”

  Dina Tersago is al meer dan 20 jaar een vaste waarde op de Vlaamse televisieschermen. Ze werkte ondertussen al voor alle grote Vlaamse zenders en presenteert sinds 2004 het succesprogramma ‘Boer zkt. Vrouw’. In de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ blikt ze met Birgit Van Mol terug op de afgelopen twee decennia. “Ik heb ondertussen al heel wat trouwfeesten en babyborrels gedaan”, vertelt Dina. Bekijk hieronder de volledige aflevering.