Hedger Humor
Volledig scherm
© Hedger Humor

Herkenbaar? Cartooniste maakt hilarische strips over hoe een huwelijk er écht uitziet

Ruzie over de afwas, snurken en andere kleine irritaties: een lange relatie loopt lang niet altijd op rozen, weet ook cartooniste Adrienne Hedger, die 18 jaar getrouwd is en twee kinderen op de wereld heeft gezet. Je kan er je aan ergeren, of je kan er een andere uitlaatklep voor zoeken. Adrienne koos voor het laatste, en tekende in hilarisch herkenbare strips hoe het huwelijksleven er achter gesloten deuren écht uitziet. 

10 reacties

 • Steve Van der Vekens

  5 jaar geleden
  Wat een zeverstrip, ik lach me groen kapot.
 • Geert Matthys

  5 jaar geleden
  De sociale media en oude media voert oorlog tegen christelijke waarden waaronder huwelijk. Daarom heeft Twitter en co niet echt veel toekomst meer.
 • Jan en Ronny Thoma - van Luyt

  5 jaar geleden
  Bijna 8 jaar getrouwd en nog altijd op dezelfde lijn. Elkaar verstaan en luisteren naar elkaar bij een glaasje water bij de wijn is de beste remedie tegen uiteengroeien. Je krijgt er zoveel voor terug en samen één zak chips dicht tegen elkaar smaakt toch zoveel lekkerder.
 • lauren van eupen

  5 jaar geleden
  Content dat ik mijn ex 18 jaar geleden op straat heb gezet. Sindsdien nog 1 latrelatie gehad maar ook stopgezet. Voor mij nooit nog 1 man in huis. Zorgt alleen voor miserie.....
 • roger versavel

  5 jaar geleden
  Hoe zij meent dat het er uit ziet.
 1. EXCLUSIEF. Zo zag je wielerkampioen Lotte Kopecky nog nooit. “De breuk met Kieran was geen gemakkelijke keuze”
  PREMIUM

  EXCLUSIEF. Zo zag je wielerkam­pi­oen Lotte Kopecky nog nooit. “De breuk met Kieran was geen gemakkelij­ke keuze”

  Sinds ze de Ronde van Vlaanderen won, kent iedereen haar naam: Lotte Kopecky (27). Aan NINA vertelt ze voor eerst openhartig over weg naar de top, wie haar geholpen heeft en wat al dat succes met haar doet. Want naast de prestatiedruk zag ze recent haar jarenlange relatie afspringen én mist ze haar ouders vaak. “Ergens speelt bij mama het idee dat ze haar dochter aan de wielersport is kwijtgespeeld.”