Volledig scherm

Groen, gemeen en geweldig sexy: hoe komt het dat zoveel mensen The Grinch aantrekkelijk vinden?

Hij is groen, harig, grotesk en meestal slechtgezind. En hij haat Kerstmis. We hebben het natuurlijk over The Grinch, een personage dat nu niet bepaald bekend staat als sekssymbool. Of toch wel?  Volgens een groeiend aantal mensen is het figuur uit de alom geliefde kerstfilm best aantrekkelijk, zelfs sexy of ‘fuckable’. Je hoeft je dus niet langer te schamen als ook jij tot die groep hoort. 

 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. Beautyredactrice Sophie vergelijkt goedkope en dure haarborstels voor onder de kerstboom: “Gaat decennialang mee en doet wonderen voor je haar”
  PREMIUM

  Beautyre­dac­tri­ce Sophie vergelijkt goedkope en dure haarbor­stels voor onder de kerstboom: “Gaat decennia­lang mee en doet wonderen voor je haar”

  Ben je nog op zoek naar een lastminute beautycadeautje voor een belangrijke vrouw in je leven (of voor jezelf)? Zoek niet verder! Parfum en make-up zijn voor de hand liggend en minder origineel, dus waarom niet eens een kwaliteitsvolle haarborstel cadeau doen? Het is een geschenk dat écht van pas komt - het is iets dat vrouwen (als het goed zit) dagelijks gebruiken - en dus enorm geapprecieerd zal worden. Maar welke haarborstel kies je best? Beautyredactrice Sophie test en vergelijkt 7 verschillende modellen. “Zelfs de hardnekkigste knopen zijn niet bestand tegen deze borstel.”