horoscoop
Volledig scherm
horoscoop © rv

“Er wordt geduld van je gevraagd en helaas is dat niet je sterkste punt”: jouw horoscoop voor deze week

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

 1. De kunst van het tafeldekken: zo doe je aan 'tablescaping'. “Tafellinnen oubollig? Ik bewijs het tegendeel”

  De kunst van het tafeldek­ken: zo doe je aan 'tablesca­ping'. “Tafellin­nen oubollig? Ik bewijs het tegendeel”

  Van een mooie tafel kan je niet eten, luidt het spreekwoord. Maar daar zijn wij het, net zoals Morgane Van Marcke, pertinent mee oneens. Ze is de acteur van het boek ‘The Radiant Table’, een kei in ‘tablescaping’ en net die gave deelt ze nu met ons. Ze tipt hoe je je tafel op een originele manier kan dekken, zodat je je vingers erbij aflikt. “Een mooi gedekte tafel kan je vergelijken met een kunstwerk.” À table!
 2. Hondenparty’s zijn populair: “Ik durf niet te zeggen hoeveel ik aan mijn hondjes spendeer, maar het zal toch de helft van mijn loon zijn”
  PREMIUM

  Hondenparty’s zijn populair: “Ik durf niet te zeggen hoeveel ik aan mijn hondjes spendeer, maar het zal toch de helft van mijn loon zijn”

  Nog een reden nodig voor een feestje deze zomer? Houd dan eens een ‘puppy shower’ of verjaardagsbbq voor je viervoeter. Want hoe gek het misschien ook klinkt, feestjes voor honden zitten in de lift. “Ik krijg zeker drie aanvragen per week, terwijl sommige feestjes toch om en bij de 200 euro kosten”, zegt hondenpartyplanner Lana, die ons meenam naar de puppy shower van chihuahua Coisnelli.