1 reactie

 • Catherine Mistiaen

  3 jaar geleden
  Godzijdank zijn er nog romantische troubadours en muzikanten die de vrouw bezingen, romantische kunstenaars die de vrouw afbeelden, schrijvers en dichters die de vrouw prijzen en bewonderen. Dat flatteert de vrouwen enorm. Omgekeerd, vrouwen die mànnen eren, heb ik nog niet veel meegemaakt.
 1. Zara Home brengt collectie uit met Vlaamse architect van Kanye West: “Mijn meubelstukken passen in elke woonkamer”

  Zara Home brengt collectie uit met Vlaamse architect van Kanye West: “Mijn meubelstuk­ken passen in elke woonkamer”

  De bekroonde Belgische architect en interieurontwerper Vincent Van Duysen (60) lanceert morgen een lijn voor Zara Home. De collectie telt twintig items en zal overal ter wereld beschikbaar zijn. Daarmee dringt de Vlaamse ontwerper in heel wat gewone huiskamers binnen, al krijg je de man niet zo snel meer omvergeblazen. Hij is de ontwerper én een goede vriend van rapper Kanye West.
 2. Luca (21) toont trots zijn beachbody: “Mijn armen zijn te dun naar mijn goesting”

  Luca (21) toont trots zijn beachbody: “Mijn armen zijn te dun naar mijn goesting”

  Tijdens de zomer kom je weleens een stappenplan tegen voor de perfecte beachbody. Stap één: doe zwemkleding aan. Stap twee: je hebt een beachbody. That’s it. Om die boodschap in de verf te zetten, poseert Luca (21) op strand in zijn zwembroek. Sinds zijn puberjaren voelt hij druk om er gespierd uit te zien, maar hij heeft geleerd om de schoonheidsidealen naast zich neer te leggen. “Ik smeer elke dag een crème tegen zwarte puntjes.”
 3. We vieren vandaag midzomer, waarom is deze dag zo magisch? Theoloog: “Shakespeare zit er voor iets tussen”

  We vieren vandaag midzomer, waarom is deze dag zo magisch? Theoloog: “Shakespea­re zit er voor iets tussen”

  Overal ter wereld wordt vandaag midzomer gevierd. Een feest dat ons terugbrengt naar de cultuur van de Kelten en Germanen. Althans, dat denken we. Theoloog Hans Geybels legt uit waar midzomerfeesten vandaan komen, wat Shakespeare ermee te maken heeft en waarom het nog altijd zo’n magische gebeurtenis is. “Wil je echtgenoot doorheen het jaar niet met je vrijen? Leg dan op midzomernacht een notenblad in zijn schoen.”