1 reactie

 • Catherine Mistiaen

  3 jaar geleden
  Godzijdank zijn er nog romantische troubadours en muzikanten die de vrouw bezingen, romantische kunstenaars die de vrouw afbeelden, schrijvers en dichters die de vrouw prijzen en bewonderen. Dat flatteert de vrouwen enorm. Omgekeerd, vrouwen die mànnen eren, heb ik nog niet veel meegemaakt.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Rik Verheye (35) houdt van een impulsief weekend: “Ik weet nu dat het gevaarlijk is om jezelf op te branden”

  Rik Verheye (35) houdt van een impulsief weekend: “Ik weet nu dat het gevaarlijk is om jezelf op te branden”

  Je ziet acteur Rik Verheye (35) in het tv-programma ‘Nonkels’, waar hij Willy speelt, een man die met horten en stoten door het leven walst. Het personage staat best ver van hem af, ware het niet dat Rik ook op jonge leeftijd zijn vader verloor. “Ik aanvaard dat je sommige dingen, zoals de dood, niet kan controleren. We maken er beter het beste van.” Met mensen die je liefhebt op een bootje in Brugge, bijvoorbeeld.