Pexels
Volledig scherm
© Pexels

Een vrouwvriendelijke erotische app of de roman van het jaar: 7 tips voor een lui weekend in bed

Het is nog altijd lockdown, het weer is niet top. Wat doe je dan in godsnaam met je weekend? NINA zocht en vond zeven manieren om vandaag en morgen op aangename wijze de tijd te verdrijven. Of je nu kiest voor seksueel genot of culturele prikkels. 

  1. 
Het blijft een gek zicht, Vlamingen die wandelen met hun kat. “Maar Ramses geniet ervan.” Een dierenarts reageert

    Het blijft een gek zicht, Vlamingen die wandelen met hun kat. “Maar Ramses geniet ervan.” Een dierenarts reageert

    Wandelen is de activiteit bij uitstek om je humeur te boosten, zeker met je viervoeter aan je zijde. Maar dat hoeft niet altijd een hond te zijn. Ilya Ignoul (29) gaat wekelijks met zijn Bengaalse kat Ramses op pad. “Het ziet er misschien een beetje idioot uit, maar wij amuseren ons.” Dierenarts Joshua Dutré licht toe of wandelen met je kat wel een goed idee is. “Je kan ze niet zomaar in een harnas steken en mee naar buiten nemen.”
  2. HOROSCOOP. Spanning in de liefde voor Ram en slapeloze nachten voor Maagd: astrologe Esther voorspelt je week

    HOROSCOOP. Spanning in de liefde voor Ram en slapeloze nachten voor Maagd: astrologe Esther voorspelt je week

    De NINA-horoscoop kreeg een grondige update. Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Hoe stellen je gezondheid en je geld het en staan er plottwists in je carrière of de liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Planeet Pluto legt issues tussen jou en je lief bloot die je moet oplossen, Weegschaal.”