BrunoPress/PhotoShot / Brunopress
Volledig scherm
© BrunoPress/PhotoShot / Brunopress

Doosje Polly Pocket is 9.000 euro waard: levert jouw oud speelgoed ook een fortuin op?

Goed nieuws voor wie vroeger veel met Polly Pocket speelde. De minuscule poppetjes en dito huisjes zijn namelijk geld waard. Veel geld. Het speelgoed uit de jaren 90 haalde deze week het nieuws omdat het over de toonbank gaat voor - hou je vast - een slordige 8.000 pond, omgerekend zo'n 9.000 euro. Waar hadden we dat ding ook alweer gelaten?

14 reacties

 • Carina Vica

  4 jaar geleden
  Ik heb hier een 54 tal hotwheels in perfecte staat ongeveer 20 jaar geleden aangekocht , staan al maanden te koop maar krijg ze niet verkocht , niemand wil er 50 euro aan geven laat staan meer , maar ik kan ze beter bijhouden wie weet bij een tiental jaren wat een rijkdom ik dan bewaard heb, net zoals een zwart-rood Karl may boek enz ,
 • Jurgen Meurs

  5 jaar geleden
  De prijzen die ze aanhalen voor de lego is enkel voor sets nieuw en ongebruikt in de doos en zelfs dan zijn ze aan de hoge kant, dat piraten fort nieuw bvb zit gemiddeld aan 1500 €, de tweedehands versie zou toch 100 à 150 € moeten opleveren maar zoals alles op de tweedehandsmarkt bepalen de kopers de prijs.
 • lucien luyten

  5 jaar geleden
  Hier zitten ook verzamelaars die goedkoop willen aankopen, de prijs minimaliseren is hun kunst !
 • Nick Kiekens

  5 jaar geleden
  Bij wie kan je pokemon kaarten verkopen?
 • Bart Verstraete

  5 jaar geleden
  Inderdaad Johannes Martens!! Ik heb ook mijn bedenking bij dit artikel! Voor hetzelfde geld zit hier een marketingbureau van een 2de hands site of een 2de hands tv-programma zoals "rijker als je denkt" achter om naïeve zieltjes te winnen.
 1. Steeds meer mama’s schamen zich op sociale media niet meer voor hun rommelige huis: “Ik ben een ‘hot mess mom’”

  Steeds meer mama’s schamen zich op sociale media niet meer voor hun rommelige huis: “Ik ben een ‘hot mess mom’”

  Speelgoed over de hele vloer, vuile borden in de keuken, vlekken op de sofa. Op sociale media tonen steeds meer ‘non aesthetic moms’ of ‘niet perfecte mama’s’ dat een rommelig huishouden best oké is en niet iedereen ‘Instagram perfect’ kan leven. “Net als veel mama’s ging ik gebukt onder de mentale last. Ik kon niet meer ontspannen, tenzij alles proper en geordend was.”
 2. DE KLASFOTO. Actrice Charlotte Anne Bongaerts was een ondeugende puber. “Mijn brommer gaf me zoveel vrijheid”

  DE KLASFOTO. Actrice Charlotte Anne Bongaerts was een ondeugende puber. “Mijn brommer gaf me zoveel vrijheid”

  Actrice Charlotte Anne Bongaerts (33) is te zien in de Streamz-serie ‘Dansaertvlamingen’. Maar zelf vertoeft ze al sinds ze kind is vaker in het buitenland. Midden in haar puberteit belandde ze plots toch in het Sint-Michielscollege in Brasschaat. Moeilijk voor zo’n onstuimige levensgenieter, vertelt Charlotte in onze reeks waarin BV’s oude klasfoto's delen. “Soms dronk ik te veel en kroop ik tóch op mijn brommer.”