Paros, Griekenland.
Volledig scherm
Paros, Griekenland. © Annie Spratt via Unsplash

Deze Griekse bestemming is verkozen tot het beste eiland van Europa

Vergeet Santorini en Mykonos. Griekenland heeft nog veel meer mooie plekjes te bieden. Dat blijkt nog maar eens nu Paros verkozen is tot het beste eiland van Europa door het bekende reismagazine Travel + Leisure. 

4 reacties

 • Davy Joos

  2 jaar geleden
  Als je een locatie echt super vindt, maak er dan niet teveel reclame rond, teveel toerisme heeft alleen maar negatieve gevolgen.
 • Marc Pirlot

  2 jaar geleden
  Over eiland LESBOS wordt niets anders dan negatieve commentaar gegeven. Wij zelf komen al jaren naar het prachtige eiland LESBOS, het is hier prachtig. De lokale bevolking is hier super vriendelijk, vluchtelingen zijn er maar die zie je niet als je weg blijft in Moria. Enkel negatieve info in de media over dit prachtige eiland, volledig onterecht. Hier geniet je nog het authentieke, het ongerepte. Echt mensen niet twijfelen, boek uw vakantie naar Lesvos.
 • Piet Deroover

  2 jaar geleden
  Dit is waarschijnlijk de top 10 met de meeste nieuwe haarden nadat de toeristen er vertrokken zijn.
 • christianne bruyland

  2 jaar geleden
  En ik vond Corfu reeds zo mooi, met zijn Sidari Beach.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Binnenkijken: het lijkt een historisch kasteel, maar is een nieuwbouw. “De keuken is extra gezellig dankzij de haard”

  Binnenkij­ken: het lijkt een historisch kasteel, maar is een nieuwbouw. “De keuken is extra gezellig dankzij de haard”

  Twaalf jaar al bouwen antiquair Brenda Thijssen en haar man Kurt eigenhandig aan hun riante woning met kasteelallures. Riant is geen overdrijving met drie verdiepingen van elk 250 vierkante meter. De authentieke materialen en antieke – maar geen klassieke - meubels zorgen vooral voor een bijzondere uitstraling. Al zit ‘t hem ook in de details. “Deze decoratieve paneeltjes van een rommelmarkt in Frankrijk brachten me op het idee om het bad in een nis te plaatsen.”
 3. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.