Paros, Griekenland.
Volledig scherm
Paros, Griekenland. © Annie Spratt via Unsplash

Deze Griekse bestemming is verkozen tot het beste eiland van Europa

Vergeet Santorini en Mykonos. Griekenland heeft nog veel meer mooie plekjes te bieden. Dat blijkt nog maar eens nu Paros verkozen is tot het beste eiland van Europa door het bekende reismagazine Travel + Leisure. 

4 reacties

 • Davy Joos

  2 jaar geleden
  Als je een locatie echt super vindt, maak er dan niet teveel reclame rond, teveel toerisme heeft alleen maar negatieve gevolgen.
 • Marc Pirlot

  2 jaar geleden
  Over eiland LESBOS wordt niets anders dan negatieve commentaar gegeven. Wij zelf komen al jaren naar het prachtige eiland LESBOS, het is hier prachtig. De lokale bevolking is hier super vriendelijk, vluchtelingen zijn er maar die zie je niet als je weg blijft in Moria. Enkel negatieve info in de media over dit prachtige eiland, volledig onterecht. Hier geniet je nog het authentieke, het ongerepte. Echt mensen niet twijfelen, boek uw vakantie naar Lesvos.
 • Piet Deroover

  2 jaar geleden
  Dit is waarschijnlijk de top 10 met de meeste nieuwe haarden nadat de toeristen er vertrokken zijn.
 • christianne bruyland

  2 jaar geleden
  En ik vond Corfu reeds zo mooi, met zijn Sidari Beach.
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Swedish House Mafia over hun nieuwe collectie met IKEA: “Onze KALLAX-kasten zaten vroeger vol vinylplaten”

  Swedish House Mafia over hun nieuwe collectie met IKEA: “Onze KAL­LAX-kas­ten zaten vroeger vol vinylpla­ten”

  Hey Mister DJ, put a record on. Alleen staan er in het geval van Swedish House Mafia drie misters aan de draaiknoppen. De wereldberoemde dj’s pakken naast hun allereerste album en wereldtour nu ook uit met een betaalbare collectie voor IKEA, met twintig meubels en accessoires om thuis zelf een muziekstudio in te richten. “In het begin van onze carrière konden ook wij ons geen superduur materiaal veroorloven. We weten wat het is om van nul te beginnen.”