Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

De leukste podcasts en muzieklijsten om je kinderen en tieners te entertainen tijdens de kerstvakantie

De kerstvakantie is gestart. Voor kinderen betekent dat: ravotten en zich amuseren. Voor ouders: paniek, omdat ze soms niet weten hoe ze hun kroost dag in dag uit moeten entertainen. Wat te doen? Je kan een afspeellijst opzetten, zodat je kleinsten kunnen meebrullen en zingen (best voor jezelf oordopjes voorzien) of ga voor een interessante podcast die kleine én grotere kinderen even zoet houdt. Wij zetten de leukste op een rijtje: 

1 reactie

 • Emi Hergersberg

  2 jaar geleden
  het aanwakkeren van eigen creativiteit, inspiratie, fantasie, ondernemingslust... is beter dan zich als ouder voor het entertainment van zijn kinderen veranderen woordelijk te maken.
 1. “Onze borsten zullen nooit meer dezelfde zijn.” 3 ‘gewone’ vrouwen ontwerpen nieuw lintje voor Pink Ribbon

  “Onze borsten zullen nooit meer dezelfde zijn.” 3 ‘gewone’ vrouwen ontwerpen nieuw lintje voor Pink Ribbon

  Het iconische roze lintje van Pink Ribbon is al jaren een teken van solidariteit met alle vrouwen die strijden tegen borstkanker. Dat lintje zit weer in een heel nieuw jasje, bedacht door Kim, Ann en Nathalie: zij kregen zelf ook de diagnose en moesten hun nieuwe borsten leren omarmen. Het is die zoektocht die hun bijzondere ontwerp inspireerde. “Het kost tijd om dat nieuwe lichaam te accepteren.”
 2. Swedish House Mafia over hun nieuwe collectie met IKEA: “Onze KALLAX-kasten zaten vroeger vol vinylplaten”

  Swedish House Mafia over hun nieuwe collectie met IKEA: “Onze KAL­LAX-kas­ten zaten vroeger vol vinylpla­ten”

  Hey Mister DJ, put a record on. Alleen staan er in het geval van Swedish House Mafia drie misters aan de draaiknoppen. De wereldberoemde dj’s pakken naast hun allereerste album en wereldtour nu ook uit met een betaalbare collectie voor IKEA, met twintig meubels en accessoires om thuis zelf een muziekstudio in te richten. “In het begin van onze carrière konden ook wij ons geen superduur materiaal veroorloven. We weten wat het is om van nul te beginnen.”