rv
Volledig scherm
© rv

“De kans is groot dat je met jezelf in de knoop zit”: jouw horoscoop voor deze week

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

 1. Redactrice Roxanne laat haar geboortehoroscoop lezen en haar jaar voorspellen: “Staat je persoonlijkheid echt in de sterren geschreven?”
  PREMIUM

  Redactrice Roxanne laat haar geboorteho­ro­scoop lezen en haar jaar voorspel­len: “Staat je persoon­lijk­heid echt in de sterren geschreven?”

  “‘Jij bent net zoals Justin Bieber recht in een piekperiode geboren, die nog tot 2024 zal duren’, zegt hij. Ik begrijp het wel. Ik kende nog maar weinig tegenslag op vlak van mijn carrière.” Astrologie is een hype. Ook journalist Roxanne is erdoor gebeten. Ze gaat op bezoek bij astroloog Michael Van den Bossche, laat haar geboortehoroscoop ontcijferen en haar komende jaren voorspellen. “Ik zie het als een manier om mezelf beter te leren begrijpen.” Hoe gaat zo’n reading in zijn werk? Roxanne legt het uit in mensentaal voor wie er voor openstaat.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 3. Koningin Máxima liet haar toekomst voorspellen met tarot. Werkt dat echt? Redactrice Roxanne test het uit. “Ik vergaar prachtige inzichten”
  PREMIUM

  Koningin Máxima liet haar toekomst voorspel­len met tarot. Werkt dat echt? Redactrice Roxanne test het uit. “Ik vergaar prachtige inzichten”

  De Nederlandse koningin Máxima onthulde dat een tarotlezer voorspeld had dat ze haar man Willem-Alexander zou ontmoeten. Dat deed ze in een groot interview naar aanleiding van haar vijftigste verjaardag. De koningin is niet de enige die beroep doet op tarot om inzicht te krijgen in de toekomst. Het fenomeen zit in de lift. Tarotspecialist Margot legt uit hoe het werkt, redactrice Roxanne test het intrigerende kaartspel uit en gaat na of er meer in zit dan bijgelovigheid.