Een van de families die Tania Mertens voor de lockdown fotografeerde.
Volledig scherm
Een van de families die Tania Mertens voor de lockdown fotografeerde. © Tania Mertens

Coronaproof kerstfoto’s? Familiefotograaf roept op om je gezicht tegen het raam te plakken: “Laten we ook mooie herinneringen creëren aan de lockdown”

Hoe je het ook draait of keert, de coronacrisis wakkerde de creativiteit in ons aan. Nu Kerst dichterbij komt maar onze professionele familietofo’s voor op de kerstkaarten in het water vallen, moeten we daar ook buiten de lijntjes kleuren. Fotografe Tania Mertens stelt daarom voor om zélf originele kerstkiekjes te maken. Niet onder de kerstboom, wel voor het raam. 

0 reacties

 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Fan van true crime? Psycholoog over de impact: “Er is een verschil tussen nieuwsgierigheid en obsessie”
  PREMIUM

  Fan van true crime? Psycholoog over de impact: “Er is een verschil tussen nieuwsgie­rig­heid en obsessie”

  Van Jeffrey Dahmer tot Ted Bundy of de fictieve Joe Goldberg: het leven van seriemoordenaars boeit ons, als we de Netflixcatalogus mogen geloven. Maar al die uren gruwelplezier zijn niet altijd zonder gevolgen, waarschuwt psycholoog Jens Roelens. Hij geeft tips om op een gezonde manier true crime te bingen. “De afstand tussen je eigen leefwereld en de serie speelt een grote rol.”