Sara Leemans, de vrouw achter de satirische account Dansaertvlamingen NINA
Volledig scherm
Sara Leemans, de vrouw achter de satirische account Dansaertvlamingen NINA © Bob van Mol

COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Ik vind het fijn dat ik na m’n dertigste toch één fancy ding heb staan in de keuken, buiten mezelf”


Sara Leemans, van het satirische Instagramaccount @dansaertvlamingen, schrijft elke week over het leven van de 33-jarige single Hanne. Een mix van muizenissen en gênante, maar vooral erg herkenbare situaties uit het echte leven. Deze week bespreekt Hanne de favoriete bezigheid van de doorsnee millennial: etentjes bij vrienden thuis. “In de keuken zie ik altijd apparatuur staan die verdomd goed bij elkaar past. In mijn keuken staat het vol kneusjes ... en één grote fancy professionele keukenrobot.” 

 1. COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Mijn collega’s lijken wel een handboek te hebben gelezen over ‘How to be fun at parties’”

  COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Mijn collega’s lijken wel een handboek te hebben gelezen over ‘How to be fun at parties’”

  Sara Leemans van het satirische Instagramaccount @dansaertvlamingen schrijft elke week over het leven van de 33-jarige single Hanne. Een mix van muizenissen en gênante, maar vooral erg herkenbare situaties uit het echte leven. Hanne kan de ongemakkelijkheid van dansen op een bedrijfsfeest niet van haar afkrijgen. Een gevoel van jaloezie tegenover haar swingende collega’s? “Ze doen het zo goed, zoveel van hen, verstand op nul, niet denken aan al dan niet meezingen, handen in de lucht, alles lekker los, iemands hand vastnemen ...”
 2. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  21

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 3. COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Liefste Action-zak, ik zou je meer moeten appreciëren”
  NINA

  COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Liefste Action-zak, ik zou je meer moeten apprecië­ren”

  Sara Leemans van het satirische Instagramaccount @dansaertvlamingen schrijft elke week over het leven van de 33-jarige single Hanne. Een mix van muizenissen en gênante, maar vooral erg herkenbare situaties uit het echte leven. Deze week neemt Hanne haar winkeltassen onder de loep. “Naar de supermarkt gaan met een zak van een andere winkel? Da’s zoals naar een modeshow gaan in een outfit van een andere ontwerper.”